'Kim koruyacak evlatları bu sapıklardan'

Güncelleme Tarihi:

Kim koruyacak evlatları bu sapıklardan
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 14:28

Model ve dizi oyuncusu Didem Soydan, Hürriyet'te yer alan 'Bir Utanç Hikayesi' haberinin kupürünü paylaşarak  'Kim koruyacak evlatları bu sapıklardan' dedi.

Haberin Devamı

Model ve dizi oyuncusu Didem Soydan,  Hürriyet'te Gülden Aydın imzasıyla yayınlanan 14 yaşındaki M.A.'nin başına gelenlerin anlatıldığı haberin küpürünü paylaştı.  İki yıl önce amcasının tecavüzüne uğradığını söyleyerek jandarmaya sığınan M.A.'yı devlet, korumak yerine ailesine teslim etti.

Farklı kişilerin istismarına maruz kalan M.A.'nın 8 aylık hamile olması Soydan'ı isyan ettirdi.

Soydan Instagram sayfasında orjinal haliyle şunları yazdı: 

"📛TECAVÜZE ,AMCASININ TECAVÜZÜNE UĞRAMIŞ BİR EVLAT 📛AMCA "CEHENNEM ZEBANİSİ" TUTUKLANIYOR 📛SONRA TABİ BU MASUM YAVRU O CEHENNEME GERİ TESLİM EDİLİYOR
📛BİR KAÇ AY SONRA O CEHENNEM SOYU AİLESİSİNİN BASKISI İLE İFADE DEĞİŞTİRİYO 📛SAPIK AMCA SERBEST HEMDE BU MASUM YAVRU OLDUĞU EVE GERİ DÖNÜYOR. 📛SONUÇ : BU KIZ ÇOCUGU HAMİLE HEMDE 8 AYLIK !
📛TABİ TABİ DOĞURACAK DELİMİSİNİZ ! 📛AYNI EVE ÇOCUKLA DÖNECEK SONRA O ÇOCUK DA BÜYÜYÜNCE BU AMCA İLE DÜŞÜNÜN ARTIK
KABUS ÖTESİ! 📛HANGİ KANUN HANGİ DEVLET HANGİ ADALET KİM KORUYACAK BU EVLATLARI BU SAPIKLARDAN !
Gercekten cıldıra cıldıra kafayı kaybedeceğiz yakında ! 📛DEVLET BU SAPIKLARI NEDEN BU KADAR SEVİYOR 📛ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM SİYASİ OLARAK ALGILAMAYIN 📛SENELERDİR SAPIKLARI DIŞARI ÇIKARTAN HER YÖNETİM İÇİN FİKRİM ŞUDUR ! BU SAPIKLARI CEZASIZ BIRAKAN HERKES (adalet devlet yargı kim ise bunlara izin veren herkes bu olayın bir parçasıdır. Ne lafım geri ne kendim geri dururum ! arkasındayım dediklerimin nokta."

Haberin Devamı

Kim koruyacak evlatları bu sapıklardan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!