Kim Brezilya'da müzik yapmak ister?

Güncelleme Tarihi:

Kim Brezilyada müzik yapmak ister
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2002 22:15

Haberi duyunca insanın durduk yerde alet edevat edinip DJ'liğe başlayası geliyor. Çünkü Uluslararası Red Bull Müzik Akademisi'nin genç DJ'lere çok heyecan verici bir teklifi var:

Dünyanın her yerinden gelen genç DJ'lerle birlikte Brezilya'nın Sao Paola şehrinde müzikle dolu iki hafta geçirmek.


İlk kez 1998'de Berlin'de kullanılmayan bir depoda düzenlenen Red Bull Müzik Akademisi bu yıl Brezilya, Sao Paolo'da düzenleniyor. Kapılarını dünyanın bütün ülkelerinden katılımcılara açan Akademi iki dönem halinde olacak. Toplam 60 katılımcı bu Akademi'de ya 3 Kasım-15 Kasım 2002 tarihlerinde ya da 20 Kasım-2 Aralık 2002'de eğitim görecek. Üstelik de katılımcıların bütün masrafları Akademi tarafından karşılanıyor. Başvuru tarihi 17 Haziran'da başlıyor ve 12 Temmuz'da bitiyor. Yani elinizi çabuk tutarsanız bu Akademi'nin yolcusu olmanız işten bile değil.

Akademide ağırlıklı olarak atölye çalışmaları düzenlenecek, bu işi bilenlerin daha fazlasını öğrenmek isteyenlerin bir araya geleceği bir platform yaratılacak. Uluslararası müzikseverler, ritim erbapları ve sektör liderleri Akademi'nin konukları arasında. Genç DJ'ler son derece önemli DJ'lerle (sürpriz isimler olacak) görüş alışverişinde bulunup, atölye çalışmaları yapacak.

Daha önce Berlin, Dublin, New York ve Londra'da düzenlenen Müzik Akademisi'nin bu yıl Sao Paola durağının önemli bir özelliği de var. Bu yılki katılımcılar Brezilya Müziği'nin önde gelen yerel temsilcileriyle de tanışıp çalışma imkanına kavuşacak.

Akademi hakkındaki son bilgileri ve daha önce düzenlenmiş atölyelerde neler olup bittiğini öğrenmek isterseniz www.redbullmusicacademy.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Akademi'ye başvurmak için www.redbullmusicacademy.com adresinden indireceğiniz başvuru formunu çok dikkatlice ve özenle dolduracaksınız ve 30 dakikalık bir miksinizi ve yeni çekilmiş bir fotoğrafınızı aynı adrese göndereceksiniz. Hepsi bu kadar. Şansınız açık olsun.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!