Kilis'te okuldaki patlamada yaralanan öğrenci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Kiliste okuldaki patlamada yaralanan öğrenci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 11:23

Kilis'te geçen hafta bir okulun bahçesine Suriye'den atıldığı belirlenen bir roketin patlaması sonucu yaralanan öğrenci, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Canpolat gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Kilis kent merkezinde geçen hafta Suriye'den atılan bir roketin Eyüp Gökçeimam Ortaokulunun bahçesinde patlaması sırasında yaralanan 7. sınıf öğrencisi Gülten Canpolat, tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Canpolat'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından, aileye teslim edilecek.
Suriye'de 18 Ocak 2016 günü terör örgütü DAEŞ mevzilerinden, Kilis kent merkezindeki Eyüp Gökçeimam Ortaokulunun bahçesine atılan bir roketin patlaması sonucu bir kadın görevli olay yerinde hayatını kaybetmiş, bir öğrenci ile bir öğretmen de yaralanmıştı. Sağlık durumu ağır olan Canpolat, Gaziantep'e sevk edilmişti.

Haberin Devamı

Kiliste okuldaki patlamada yaralanan öğrenci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Gülten Canpolat’ın cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapıldıktan sonra cenaze aracı ile Kilis’e getirildi. Türk bayrağına sarılı Gülten Canpolat’ın cenazesi Şakir Atik camiinde kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta toprağa verildi.
Cenaze törenine Gaziantep Garnizon Komutanı ve 5’inci Zırhlı Tugay komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, Kilis Vali Vekili Mehmet Sülün, Kilis Belediye Başkan Vekili Ahmet Polat, Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Garnizon ve İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Mehmet Emin Alan, askeri ve mülki erkanın yanında Eyüp Gökçe İmam Ortaokulu müdürü Ahmet Polat, öğretmenler, öğrenciler, daire amir ve müdürleri katıldı.

Kiliste okuldaki patlamada yaralanan öğrenci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!