Kılıçdaroğlu ile görüşme iyi olur

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu ile görüşme iyi olur
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı’nda düzenlenen programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, Kılıçdaroğlu’nun, Başbakan Erdoğan ile görüşebileceği açıklamasını hatırlatması üzerine Arınç, şunları kaydetti: “Tabii CHP, ana muhalefet partisidir. Geçmişte ne demokratik açılım konusunda ne terörle mücadele konusunda Sayın Baykal ile ilişki kurulamamıştı. Bugün Sayın Kılıçdaroğlu’nun çok daha sorumlu, çok daha olumlu konuşmalar yaptığını görmekteyiz. Bir ana muhalefet partisi lideri ile bir iktidar partisi liderinin, genel başkanının bir araya gelmesinden, Türkiye ile ilgili, dış politika ile ilgili konuları görüşmesinden daha tabii hiçbir şey olamaz. Eğer böyle bir istek ve ihtiyaç hissedilirse bunun gerçekleşmesi mutlaka faydalı olacaktır. ”

Yılın yoksul babası

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı tarafından (YOYAV) “Yılın Yoksul Babası” ödülüne layık görüldü. YOYAV Genel Merkezi’ndeki törene eşi Münevver oğlu Ahmet Mücahit ve gelini Kübra ile katılan Bülent Arınç, “İsraf yoksulluğun ana sebeplerindendir. Çok israf ediyoruz. İsraf eden kendi hakkını değil başkasının hakkını kullanarak israf ediyor” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!