KılıçdaroÄŸlu baÅŸkan yardımcısı oldu

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu başkan yardımcısı oldu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 31, 2012 08:06

CHP'nin, 'Oylar Kemal'e' anlamına gelen 'Kemal For Vice Presidency' broşürlü kampanyası işe yaradı. 4 yıl sonra Enternasyonal'in yönetimine dönen CHP'nin lideri Kılıçdaroğlu Cape Town'da Sosyalist Enternasyonal'in Başkan Yardımcısı seçildi.

Haberin Devamı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Sosyalist Enternasyonal'in 'Yeni Bir Enternasyonal ve Kültürel Dayanışma İçin' konulu 24. Konsey Toplantısı'na katıldı.

KılıçdaroÄŸlu'na Umut Oran, Faruk LoÄŸoÄŸlu, Gülsün Bilgehan, Osman Korutürk ve PM üyeleri eÅŸlik etti. Toplantıda, 4 baÅŸkan yardımcılığı için seçim yapılırken CHP heyeti, Türkçe karşılığı 'Oylar Kemal'e' anlamına gelen 'Kemal For Vice Presidency' seçim broşürüyle KılıçdaroÄŸlu için üyelerden oy istedi. BaÅŸkan yardımcılığına seçilen KılıçdaroÄŸlu, delegelere 'YoldaÅŸlarım' diye seslenerek bir konuÅŸma yaptı. Â

KILIÇDAROĞLU, GÜNEY AFRİKA'DA / Foto Galeri 

SURİYE DESTEĞİ

Kılıçdaroğlu, önceki akşam Enternasyonel'in Başkanı Yorgo Papandreu ile bir araya geldi. CHP'nin Suriye için özel çalışma komisyonu kurulması önerisine destek veren Papandreu'nun, 'Enternasyonel Suriye'de bir an önce barışçıl çözümden yana' dediği ifade edildi.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!