Kezzaplı cinayete eski eşim zorladı

Güncelleme Tarihi:

Kezzaplı cinayete eski eşim zorladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2007 00:00

Urla’da gayrimenkul zengini 70 yaşındaki Gülten Fil’in yüzüne kezzap atılarak öldürülmesinin ardından büyük bir dram çıktı. Suçunu itiraf eden A.E, kendisini bu suça, Gülten Fil’in evlatlık almak istediği M.G’nin zorladığını söyledi. Genç kadın, M.G’nin kendisine tecavüz ettiğini ve fuhuşa zorladığını da belirti.

İZMİR’in Urla İlçesi’nde 2 milyon YTL’lik gayrimenkulle çeşitli bankalarda 1.5 milyon YTL parası bulunan 70 yaşındaki Gülten Fil’in geçen pazar günü yüzüne kezzap atılarak öldürülmesinin ardından, cinayeti itiraf eden A.E.’nin (19) yaşadığı dram da ortaya çıktı.

Küçük yaşta babası Uğur E’yi kaybeden A.E, 5 yıl önce trafik kazasında 24 yaşındaki ağabeyi Ali E’yi kaybetti. 2 yıl önce de diğer ağabeyi İbrahim E. 24 yaşında intihar etti.

A.E. ağabeylerinin ölümünden kısa süre sonra 17 yaşındayken, ilçede pidecilik yapan M.G. (35) tarafından kaçırılıp tecavüze uğradı. Zorla evlendirildiği M.G’nin fuhuş yapma teklifini kabul etmeyen A.E. sık sık eşi tarafından dövülerek evden kovuldu. Genç kadın, eşinden son darbeyi dükkan sahipleri olan Urlalı zengin dul Gülten Fil’le dostuklarının ilerlemesiyle yedi.

Gülten Fil’le dostluklarını ilerleten ve evlat edinme başvurusunda bulunmak için hazırlık yapan M.G. yaşlı kadının mirasına tek başına sahip olmak için de A.E’yi kullandı. Önce hamile olduğunu öğrenen A.E’ye kürtaj yaptırdı. Sonra evlat edinme işlemleri sırasında yaşanabilecek olası bir olumsuzluğa karşı A.E’den tek celsede boşandı.

Boşanmanın ardından zengin dulun tek varis adayı konumuna gelen ve kimseyle bir bağı kalmayan M.G. varislerinden gelen tepkiler üzerine kararından vazgeçebileceğini düşünen Gülten Fil’i sürekli kontrol altında tuttu. Ancak pürüzler çıkınca A.E’yi kezzaplı saldırıya sürükledi.

Yaşananlara isyan eden A.E’nin annesi Gülsenem E. kızının cezaevine giderken kendisine "Cezaevinde en azından yaşadığım acıların son bulacağına inanıyorum" dediğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!