Kendisini bıçaklayan eşini korudu

Güncelleme Tarihi:

Kendisini bıçaklayan eşini korudu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2007 12:15

GAZİANTEP’te bıçaklanan ve polise gaspçı tarafından yaralanıp kolyesinin çalındığını ileri süren 36 yaşındaki Sevim Koçak’ın barışma teklifini reddettiği eşi 46 yaşındaki Arif Koçak tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı. Yalanı ortaya çıkan Koçak, “Yine de kocamdır, olay büyümesin istedim” dedi.

Olay, dün akşam Hoşgör Mahallesi Hoşgör Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, işsiz Arif Koçak, sürekli kavga ettikleri için kendini terk eden 16 yıllık eşi 5 çocuk annesi Sevim Koçak’la yeniden barışmak için parkta buluştu. Çocukları parkta oyun oynayan Sevim Koçak, kocasının barışma teklifini geri çevirdi. Eşinin kendisini reddetmesi üzerine sinirlenen Arif Koçak, parkta oynayan çocuklarının gözü önünde eşi Sevim Koçak’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, boynundaki altın zincirini alarak kaçtı. Ağır yaralanan Koçak parkta bulunan vatandaşlar tarafından Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sevim Koçak burada polise verdiği ifadesinde kendisini bir gaspçının yaralayıp, boynundaki zinciri de alarak kaçtığını söyledi. Ancak, görgü tanıkları kadının eşiyle tartıştığını söyleyince yalanı ortaya çıktı. Koçak da, tanık ifadeleri üzerine olayı itiraf edip, “Yine de kocamdır. Olay büyümesin, çocuklarım ortada kalmasın diye böyle söyledim” dedi. Bunun üzerine Arif Koçak da gözaltına alındı.

Öte yandan karakola getirilen ve annelerinin babaları tarafından gözleri önünde bıçaklanmasına tanık olan çiftin çocukları da gözyaşına boğuldu. Polis tarafından sakinleştirilen çocuklar evlerine götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!