Kendine gelince önce oğlunu sordu

Güncelleme Tarihi:

Kendine gelince önce oğlunu sordu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Eşi ile birlikte görev yaptığı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne giderken silahlı saldırıya uğrayan Doktor Özlem Süoğlu, dün sabah kendine gelir gelmez ilk işi kreşe bırakmak için yanlarına aldıkları 2.5 yaşındaki çocukları Yiğit'i sormak oldu. Olayın şokunu henüz üzerinden atamayan ve ‘‘Yiğit'e birşey oldu mu?’’ diye soran genç kadının hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Olaydan sonra eşi Doktor Yusufhan Süoğlu tarafından kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde 3 saat süren başarılı bir ameliyat geçiren Doktor Özlem Süoğlu, daha sonra görev yaptığı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülmüştü. Burada Reanimasyon Servisi'ne yatırılan Süoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Süoğlu'na saldırıyı azmettirenin 4 ay önce, yanlışlıkla içtiği saç ağartıcı ilaç yüzünden yemek borusu ve midesi tahrip olan ve kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Ronahim Beyaz'ın babası Kenan Beyaz olduğu iddiaları üzerine bu konudaki araştırmaların sürdüğü bildirildi. Olaydan sonra 3 yakını gözaltına alınan, kendisi de akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim olan Kenan Beyaz, ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldı. 13 Mayıs 1998'de meydana gelen olaydan sonra Çocuk Sağlığı- Gastroentolji Servisi'ne yatırılan Ronahim Beyaz'ın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Saldırganı gördü

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı'nda Uzman Doktor olan Yusufhan Süoğlu, eşine saldıranın 20-25 yaşlarında, esmer, orta boylu, Doğulu görünüşlü olduğunu söyledi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!