Kenan Işık erken karar verdi

Güncelleme Tarihi:

Kenan Işık erken karar verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2012 00:00

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün ABD’ye giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, uçağın kalkmasından önce Atatürk Havalimanı VIP Salonu’nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Topbaş, Şehir Tiyatroları’nda belediye bürokratlarının yönetime alınması üzerine başlayan tepkiler ve bu süreçte danışmanı Kenan Işık’ın istifasıyla ilgili şunları söyledi:  “Sayın Kenan Işık’la görüşmemizi yaptık. Kendisinin haklı olduğu bir taraf var. Bu yönetmelik hazırlanması sırasında kendisinden bilgi alınmadığını ileri sürdü ki, ben de bunu duyduğumda rahatsız oldum. Çünkü başkan danışmanı olarak kendisine müracaat edilmeliydi. Zaten başından itibaren bile göreve geldikten sonra kendisi de bize bu yönetmeliğin değişmesi gerektiğini özellikle ısrarla söylüyordu.”
Niyetimiz kötü değil
“Niyetlerimiz kötü değil, bir yanlışlık olursa biz zaten onu düzeltiriz.Biraz erken adım atıldığını, erken tavır konulduğunu düşünüyorum. Rahatsız edecek bir şey çıkarsa gereken müdahaleyi yaparız.”

Haberin Devamı

Yeni sanat yönetmeni açıklandı

İSTANBUL Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevinden istifa eden Ayşe Nil Şamlıoğlu’nun yerine Hilmi Zafer Şahin atandı. Şamlıoğlu, repertuvarı belirleme yetkisinin yönetmenden alınmasıyla başlayan süreçte istifa etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!