Kemer Marina'da yangın

Güncelleme Tarihi:

Kemer Marinada yangın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2007 10:28

Antalya'nın Kemer ilçesindeki marinada, sabaha karşı bir tur teknesinde çıkan ve diğer teknelere de sıçrayan yangın sonucu bir tekne battı, 5 teknede hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

Kemer Marina'da sabaha karşı turizmci Güner Mancar'a ait 24 metre uzunluğundaki “Teo 4” adlı teknede, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın, kısa sürede “Teo 3”, “ Teo 2”, “Turna 1”, “Rose Mary 1” ile  “Yasemen” adlı teknelere de sıçradı. Yangının büyümesi sonucu marina dışına çıkarılan “Teo 3” adlı tur teknesi, yanarak battı.

Yetkililer, Şenol Turna'ya ait 24 metre boyundaki “Turna 1” adlı tekne, Ali Kaval'a ait 24.7 metre boyundaki “Rose Mary 1” ve 23.5 metre boyundaki “Yasemen” ile Güner Mancar'a ait 18 metre boyundaki “Teo 2' ve “Teo 4” adlı teknelerde hasar meydana geldiğini bildirdiler.

Yangın, Kemer Belediyesi İtfaiye ekipleri ve liman başkanlığına ait araçlar tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kemer Liman Başkanlığı yetkilileri, tekne yangınlarıyla ilgili polis ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldığını bildirdiler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!