Kedi yüzünden komşusu çifti öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kedi yüzünden komşusu çifti öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2009 14:45

DENİZLİ’de tek başına yaşayan emekli 83 yaşındaki Süleyman Uzun'un beslediği 9 kediden bazıları komşuları 52 yaşındaki Süleyman Öztürk ve eşi 48 yaşındaki Leyla Öztürk’ün evine girdi. Bu yüzden komşu çiftin kendisiyle tartışmasına öfkelenen Uzun, av tüfeğiyle ateş ederek Öztürk çiftini öldürdü. Olaya müdahale eden mahalle sakinlerinden biri de, tüfeğin dipçiğiyle Uzun’un bacağını kırdı.

Tek başına yaşadığı evinde dokuz kedi besleyen emekli 83 yaşındaki Süleyman Uzun, kedi yüzünden bir aydır araları açık olan komşuları işçi emeklisi Süleyman Öztürk ve eşi Leyla Öztürk'le sokakta karşılaştı. Kedilerin sürekli mutfaklarına girip yemekleri yediğini söyleyen komşularıyla tartışan Süleyman Uzun, öfkeyle evine gitti. Evde bulunan ruhsatsız ‘çifte’ tabir edilen af tüfeğini alıp çıkan Uzun, evlerinin önünde duran Süleyman Öztürk ve eşi Leyla Öztürk'e ateş açtı. Yaşlı adamın tüfeğinden çıkan iki fişekteki saçmaların göğsüne isabet ettiği Süleyman Öztürk ve eşi yaralandı. Büyük bir paniğin yaşandığı mahallede, kavgaya müdahale eden bazı vatandaşlar, Süleyman Uzun’un elindeki tüfeği alıp dipçiğiyle sağ bacağına vurarak etkisiz hale getirdi. Bu sırada olay yerine gelen 112 Acil ambulansı, kanlar içinde yerde yatan Öztürk çiftini alarak Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Süleyman ve Leyla Öztürk, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRECEKMİŞ

Kedi yüzünden iki komşusunu öldüren Süleyman Uzun ise, Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ bacağının kırıldığı anlaşılan Uzun'un cebinde dört dolu fişek daha bulundu. Uzun’un ilk ifadesinde kedilerine iyi davranmayan ve bu yüzden kendisiyle tartışan 3 kişiyi daha vurmayı, sonrasında intihar etmeyi planladığını söylediği bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, İlbadı Mahallesi 237 Sokak sakinleri Süleyman Uzun'un beslediği kediler yüzünden komşularıyla sürekli tartıştığını anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!