Kaza kurbanı 2 öğrenci için tören

Güncelleme Tarihi:

Kaza kurbanı 2 öğrenci için tören
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 11:39

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık beldesinde meydana gelen trafik kazasında ölen iki öğrenci için, Silifke-Taşucu Turizm Meslek Yüksekokulunda anma töreni düzenlendi.

Selçuk Üniversitesine bağlı Silifke-Taşucu Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halis Oğuz, Taşucu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kendilerini personel ve öğrencilerle büyük bir aile olarak gördüklerini, bugüne kadar da sevgiyi, saygıyı ve tüm güzellikleri birlikte yaşadıklarını söyledi.

Prof. Dr. Oğuz, gelecek için büyük umut vaat eden, Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ali Çağan (21) ve Bahçe Ziraati Bölümü öğrencisi Kadir Murat Eren'i (20) kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ailelerine baş sağlığı diledi.

Anma törene katılan bazı öğrencilerin, gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Mersin yönüne giden Kadir Murat Eren yönetimindeki 01 UB 339 plakalı otomobille karşı yönden gelen Ali A. yönetimindeki 46 E 6017 kamyonetin 18 Nisan Cumartesi günü Yeşilovacık beldesinde çarpışması sonucu ölen Kadir Murat Eren'in cenazesi Adana'da, Ali Çağan'ın cenazesi ise Hatay'da toprağa verilmişti.

Otomobilde bulunan ve kazada yaralanan Şeyhuncan Şahin, İrfan Değirmenci ve Musa Çopur Mersin Devlet Hastanesinde, Şeyma Akarık Silifke Devlet Hastanesinde, kamyonet sürücüsü Ali A. ve yanındaki Arife A. ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!