Kayıp müteahhit aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Kayıp müteahhit aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 15:18

Isparta'da kayıp müteahhit Salih Uçar'ı arama çalışmaları, İzmir'den gelen ekip tarafından, eğitimli köpek eşliğinde Eğirdir'de sürdürülüyor.

Haberin Devamı

26 Martta 07 CST 45 plakalı aracını satmak üzere Isparta'dan ayrılan ve Eğirdir'e gittiği bildirilen, o tarihten bu yana da kendisinden haber alınamayan müteahhit Salih Uçar'ı arama çalışmaları, İzmir'den gelen iki kişilik ekip tarafından, eğitimli köpek eşliğinde bu sabahtan itibaren başlatıldı. Dağlık kesimde sürdürülen arama çalışmalarının yanı sıra, kayıp müteahhit Salih Uçar'ın kardeşlerinin de ilçeye geldiği ve arama çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi.


26 Martta, 07 CST 45 plakalı aracını satmak için Eğirdir'e gelen ve o tarihten itibaren kendisinden daha haber alınamayan müteahhit Salih Uçar ile ilgili Eğirdir Cumhuriyet Savcılığı çalışma başlatmış, Şemdinli olaylarında adı geçen ve geçen yıl Eğirdir Dağ Komando Okulunda göreve başlayan Uzman Çavuş Tanju Çavuş'un da aralarında bulunduğu üç kişi, “tasarlayarak adam öldürme” suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!