Kayıp AKP’li olayında 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Kayıp AKP’li olayında 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2009 12:34

KIRŞEHİR’de yaklaşık 1.5 yıldır haber alınamayan AKP’li eski Belediye Meclis üyesi 41 yaşındaki Hasan Kırışık'ın öldürüldüğü sanılırken, olayla ilgili görülerek gözaltına alınan 9 kişiden 2'si tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, 20 Mart 2008’de işyerinden “Ben kereste bakmaya gidiyorum” diye ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan eski Belediye Meclisi üyesi AKP'li Hasan Kırışık'ın, borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruyor.
Kendisinden haber alınamayan ve cesedi de bulunamayan Hasan Kırışık'ı kaçırıp öldürdükleri şüphesiyle 9 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 2 kişi serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen 45 yaşındaki R.A. ve 47 yaşındaki M.K., tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer 5 kişinin ise sorgusu sürüyor.

Hasan Kırışık’ın bulunması için Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü de çalışma başlatmıştı. Genel Müdürlük, Kırışık’ın yerini bilen veya bildirenlere 25 bin TL ödül vaat etmişti. Ailesi de bu ödüle ek olarak 25 bin TL daha ödül koymuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden eğitimli köpeklerin de katıldığı aramalarda bir sonuç alınamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!