Kayınvalidesi ve eşini namaz kılarlarken bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Kayınvalidesi ve eşini namaz kılarlarken bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2008 11:30

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde oturan 36 yaşındaki Süleyman Çetin, 3 ay önce kendisini terk eden eşi Dursun Çetin. ile kayınvalidesi Ayşe Orhan'ı yanyana namaz kılarlarken bıçakladı. Kayınvalidesini ölen, eşi ise ağır yaralanan Süleyman Çetin, olaydan sonra kaçtı.

Haberin Devamı

Şarkikaraağaç'ın Çiçekpınar Beldesi'nde oturan 36 yaşındaki Süleyman Çetin'in'nin eşi 39 yaşındaki Dursun Çetin, 3 ay önce evi terk edip annesi 66 yaşındaki Ayşe Orhan'ın evine yerleşti. Eşinin kendisini terketmesini hazmedemeyen Süleyman Çetin, dün akşam saatlerinde kayınvalidesinin evine gitti. Yanyana akşam namazı kılan eşi ve kayınvalidesine bıçakla saldıran öfkeli koca, Dursun Çetin'i karın boşluğundan ve sol kolundan, kayınvalidesi Ayşe Orhan’ı da sırtından, kalbinden ve baldırından bıçaklayarak kaçtı. Ayşe Orhan olay yerinde yaşamını yitirirken, kızı Dursun Çetin, bağrışmaları duyarak olay yerine gelen komşuları tarafından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyat edilen Dursun Çetin'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

ÇOCUKLARI HIRSIZLIKTAN TUTUKLANMIŞ

Jandarma, olaydan sonra kaçan Süleyman Çetin’nin yakalanması için arama çalışmaları başlattı. Biri kız 4 çocuk sahibi çiftin yaşları 15 ve 18 olan oğullarının, 4 ay önce anneanneleri Ayşe Orhan'ın evine hırsızlık amacıyla girdikleri iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulduğu, Süleyman ve Dursun Çetin'nin arasının da bu olaydan sonra açıldığı öne sürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!