Kayınpeder ve gelin toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Kayınpeder ve gelin toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2009 15:40

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi’nde, cep telefonuna cevapsız çağrılar geldiği için, gelinini pompalı tüfekle öldürüp ardından intihar eden 48 yaşındaki Yunus Ulusoy, memleketi Manisa’nın Kula İlçesi’ne bağlı Yağbastı Köyü’nde toprağa verildi. Öfkeli kayınpederin öldürdüğü gelin 24 yaşındaki İlknur Ulusoy da Manisa’nın Salihli İlçesi’ne bağlı Yılmaz Beldesi’nde defnedildi.

Tekirdağ’dan alınan cenazeler önce Salihli’ye getirildi. Kayınpederi tarafından öldürülen 2 çocuk annesi İlknur Ulusoy’un cenazesi, sessiz sedasız Salihli’nin Yılmaz Beldesi’ne götürüldü. Cenaze, gelinin ailesi ve yakınlarının da katılımıyla, Merkez Camii’nde öğle vakti kılınan namazın ardından Yılmaz Beldesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. İlknur Ulusoy’un cenazesine eşi Mehmet Ulusoy ile yakınları katılmadı.
Gelinini öldürüp başına dayadığı tüfekle intihar eden Yunus Ulusoy’un cenazesi ise aynı saatlerde Salihli Dedetaşı Camii’nde kılınan namazın ardından, memleketi olan Kula’nın Yağbastı Köyü’ne getirildi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Hem eşini hem de babasını kaybeden 28 yaşındaki Mehmet Ulusoy ayakta durmakta güçlük çekerken, gözyaşlarına da hakim olamadı. Eşinin cenazesine gitmemeyi tercih eden Mehmet Ulusoy, akrabalarının engellemesine karşın ısrar edip babasının mezarına toprak attı. Cenazeye 30 yıllık kocasını kaybeden Safiye Ulusoy ile kayınpederi Mehmet Ulusoy (74) ve kayınvalidesi Fadime Ulusoy (70) da katıldı.

‘SIRLARIYLA GÖÇÜP GİTTİLER’


Acılı anne Fadime Ulusoy, “Biz olay günü ne olduğunu bilmiyoruz. Herşeyi ikisi biliyordu. Onlar da sırlarıyla, günahlarıyla, sevaplarıyla göçüp gittiler. Oğluma köyden göçme demiştim. Ama beni dinlemedi. 15 gün önce telefon etmişti. Anne seni çok özledim, ziyaretine geleceğim demişti. Ama cenazesi geldi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!