Kayda geçmeyen soygun ortalığı nasıl karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Kayda geçmeyen soygun ortalığı nasıl karıştırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2005 01:25

İstanbul Valisi’nin makam aracının soyulduğu iddiası, şok yarattı. Polis kayıtlarına girmeyen olay önce yalanlandı daha sonra soyulan aracın ‘hizmet otomobili’ olduğu açıklandı.

İSTANBUL’da peşpeşe meydana gelen soygun, gasp ve kapkaç olaylarının ardından, İstanbul Valisi Muammer Güler’e ait makam otomobilinin Nişantaşı’ndaki Valilik Konutu’nda soyulduğu iddiası şok etkisi yarattı. Ancak daha sonra soyulan aracın, Taksim’de şoförü tarafından park edilen ve valililiğin işlerinde kullanılan sivil plakalı bir otomobil olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da son günlerde peşpeşe meydana gelen soygun, gasp ve kapkaç olaylarının ardından, İstanbul polisi alarma geçirildi. Ancak bir süre önce ortaya atılan, Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki Valilik Konutu’nun arka bahçesinde park halinde bulunan makam otomobilinin soyuluğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Bu olayın polis kayıtlarına geçirilmediği, ancak Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çok gizli bir soruşturma sürdürdüğü iddia edildi.

Valilik ise bu olayın önce asılsız olduğunu açıkladı. Ancak, İstanbul Valiliği’nden yapılan ikinci açıklamada, soyulan otomobilin valilik hizmetlerinde kullanılan sivil plakalı bir araç olduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!