Kaybolan meclis üyesi için 50 TL ödül

Güncelleme Tarihi:

Kaybolan meclis üyesi için 50 TL ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2009 11:56

Kırşehir'de 20 Mart 2008'den beri kayıp olan Kırşehir Belediye Meclisi üyesi Hasan Kırışık'ın bulunması için Emniyet Genel Müdürlüğünün vereceği 25 bin TL ödüle ek olarak Kırışık'ın yakınları da aynı miktarda ödül vaat etti.

Hasan Kırışık'ın kardeşi Mustafa Kırışık ile ablası Raziye Bektaş, basın toplantısı düzenleyerek, yaklaşık 1 yıldır kayıp olan yakınlarının tüm aramalara rağmen bulunamadığını söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğünce bilgi, bulgu ve tanıklıklarıyla yardım ederek bu olayın aydınlatılmasını sağlayacak kişi ve kişilere 25 bin TL ödül verilmesinin kararlaştırıldığını anımsatan Kırışık'ın yakınları, kendilerinin de ayrıca 25 bin TL ödül vermeyi taahhüt ettiklerini belirtti.
Mustafa Kırışık, “Kardeşimizin bulunması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum. Ağabeyimi görenlerin, onunla ilgili herhangi bir konuda duyum alanların polise haber vermelerini istiyoruz. Bilgi vereceklere, Emniyet Genel Müdürlüğünün vereceği para ödülüne ek olarak biz de 25 bin TL ve üzerinde tatmin edici bir katkı sunacağız” dedi.

Kırşehir Valisi Lütfullah Bilgin, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, belediye meclisi üyesi Hasan Kırışık'ın bulunması için Emniyet Genel Müdürlüğünce 25 bin TL ödül konulduğunu bildirmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!