Kavganın ardındaki su operasyonu iddiası

Güncelleme Tarihi:

Kavganın ardındaki su operasyonu iddiası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2006 00:00

Ankara Büyükşehir ve Keçiören belediyeleri arasında kurşunlamaya varan kavganın tırmanmasında, Büyükşehir’in Keçiören Belediyesi’nin park tabelalarını sökmesinin yanı sıra, tüm parklara yapılan su baskınlarının da etkili olduğu dile getiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı binasının kurşunlanmasından yaklaşık 12 saat önce, ASKİ Kaçak Su ekiplerinin Keçiören Belediyesi’nin hemen hemen tüm parklarına baskın yapmış ve şebekeden çekilen suları kesmişti. Ekipler Kanuni, Fatih Sultan Mehmet, Fatih Terim ve Kuyuyazı parklarında şebeke suyu ile sulama yapıldığını tespit ederek, suları kesmişlerdi. Ayrıca parklara 3 bin 500 YTL ile 25 bin YTL arasında değişen para cezaları uygulamışlardı.

AKP EL KOYDU

Yaşanan gerilim Başbakan Erdoğan’ı da rahatsız etti. Gökçek ile Altınok arasında yaşanan sorunların tesbiti ve çözümü için milletvekillerinden bir heyet oluşturuldu. 20’ye yakın milletvekili önceki gün önce Gökçek ardından da Altınok ile görüştü. Bu arada Keçiören Belediyesi’ne ait tüm Renault Toros marka araçların listesini alan polis, 2 belediyede görevli toplam 67 kişinin ’bilgisine’ başvurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!