Katliam silahları bulunamadı

Güncelleme Tarihi:

Katliam silahları bulunamadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Edirne TEM Otoyolu'nda 6 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak İstanbul'da gözaltında bulunan 7 kişinin gözaltı süreleri, mahkeme kararıyla 7'şer gün uzatıldı. Katliamı soruşturan Edirne Cumhuriyet Savcısı Ali Sami Arlı, maddi delil aramayı sürdürdüklerini belirterek ‘‘Denize atıldığı iddia edilen silahların aranmasına devam ediliyor. Otobüsten alınan paraların teslim edildiği Selahattin Büyüköztekin'in de aranması sürüyor’’ dedi. Bu arada geçen çarşamba günü Niğde'de bulunan katlimda kullanılan 51 plakalı beyaz Şahin otomobil de İstanbul'a gönderilecek.

Ölüm havada yakaladı

THY'nin Trabzon-İstanbul seferini yapan uçağıyla İstanbul'a gelmek üzere hareket eden 65 yaşındaki Mustafa Suiçmez'i ölüm havada yakaladı. Kalp ve akciğerlerinden rahatsız olduğu için tedavi amacıyla oğlu Şaban Suiçmez tarafından İstanbul'a getirilen Mustafa Suiçmez, uçak dün sabah havalandıktan yarım saat sonra fenalaştı.

Yanında oturan oğlunun kucağına düşen yaşlı adam geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yağmurdereli tutuklanacak

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık durumu nedeniyle cezasının infazını 1 yıl erteleyerek cezaevinden tahliye ettiği avukat ve yazar Eşber Yağmurdereli'nin yakalanması için, ikâmetinin bulunduğu Kadıköy Adliyesi'ne yazı gönderdi. Yağmurdereli, Çankırı Cezaevi'nde cezasını çekerken, Batı'nın Türkiye'deki insan hakları ihlallerini gündeme getirmesi üzerine, infazı 1 yıl süreyle ertelenmişti. 2014 yılına kadar cezaevinde kalacak olan Yağmurdereli'nin yakalanması için emniyet birimleri harekete geçti.

Aile meclisi kararıyla ölüm

Adana'da bir gazinoda konsomatris olarak çalışan 42 yaşındaki ‘‘Tuğba’’ takma adlı Ayşe Bintepe, 15 yaşındaki oğlu O.B. tarafından dövüldükten sonra 18 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayı soğukkanlılıkla anlatan O.B., cinayeti anneannesi Pakize Girgin'in baskıları yüzünden işlediğini itiraf etti. O.B, şöyle dedi: ‘‘Anneannem ve dayım annemin kötü yola düştüğünü bu yüzden onu öldürmem gerektiğini söylediler. Çok pişmanım’’ dedi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!