Katilin kanlı mont oyunu

Güncelleme Tarihi:

Katilin kanlı mont oyunu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2022 07:00

İstanbul Kartal’da 10 No'lu Aile Sağlık Merkezi’nde hemşire Ömür Erez'i silahla vurarak öldüren Rahmi Uygun, tasarlayarak öldürme suçundan tutuklanmıştı. Uygun'un, cinayeti işledikten kan lekesi olan montunu çöpe atıp yeni bir mont aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İstanbul Kartal’da 10 Nolu Aile Sağlık Merkezi’nde çalışan hemşire Ömür Erez (34), 20 suç kaydı bulunan Rahmi Uygun tarafından merkezin içinde silahla vurularak öldürülmüştü. Uygun, cinayetin ardından kaçtığı Bağcılar’daki bir kafede çay içerken gözaltına alınmıştı. Ardından Uygun’u olay yerine getiren Musa Teymur da yakalanmıştı. Uygun ve Teymur, Emniyet’teki sorgularının ardından çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Katilin kanlı mont oyunu



Cinayetle ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları kapsamlı araştırmada, Rahmi Uygun, cinayetin ardından koşarak merkezin yakınındaki bir parka gitti. Burada, yakalanmamak ve kaçışını kolaylaştırmak için kanlı montunu çöpe attı. Parkta, kendisini olay yerine getiren Teymur’u telefonla aradı. Uygun, yeni bir mont alarak kaçışına devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!