Karısını, çocuklarının gözü önünde öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Karısını, çocuklarının gözü önünde öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 10:28

GAZİANTEP'te, 37 yaşındaki Uğur Arslan, eşi 4 çocuk annesi 34 yaşındaki Emine Arslan'ı çocuklarının gözü önünde başına 3 kurşun sıkarak öldürdü. Çiftin, uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıkları, bu nedenle boşanmak üzereyken aileleri tarafından yeniden barıştırıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Lohanzade Caddesi 23 sokakta dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Aynı zamanda teyze çocukları olan, uzun süredir de geçimsizlik yaşayan 15 yıllık evli Emine ve Uğur Arslan çifti, dün akşam kiracı olarak oturdukları evde yine tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetinin artması üzerine sinirlenen çiçekçi Uğur Arslan, kavgalarına şahit olan çocukları 9 yaşındaki Merve, 11 yaşındaki Dursun ve 12 yaşındaki Merve'nin gözleri önünde eşinin başına tabancayla 3 el ateş ederek kaçtı. Silah sesi ve çocukların çığlıkları üzerine üst katta oturan ev sahibi Ali Kaya, koşarak aşağı indiğinde, Emine Arslan'ı yerde kanlar içerisinde buldu. Ali Kaya, polise ve 112 acil sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin kontrol ettiği Emine Arslan'ın öldüğü saptandı. En küçüğü 7 aylık Fatma Sultan olmak üzere 4 çocuk annesi olan Emine Arslan'ın cesedi, inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Haberin Devamı

Polis kaçan katil zanlısı kocayı ararken, silah sesi üzerine aşağı inerken Uğur Arslan'ı evden kaçarken gördüğünü belirten ev sahibi Ali Kaya, "Ben merdivenden aşağı koşarken, Uğur evden koşarak çıkıyordu. İçeri girdiğimde her yer kan revan içerisindeydi. Çocukları da annelerinin üzerine kapanmış ağlıyorlardı. Hemen polisi aradım ve sonra çocukları alarak üst kattaki evime çıkardım. Uğur ile Emine arasında zaman zaman tartışmalar yaşanırdı, ama, işin bu duruma geleceğini hiç beklemiyorduk" dedi.

Ailelerin girişimleri ve baskılarıyla evlendikleri, ancak, kısa süre sonra aralarında geçimsizlik yaşandığı belirtilen çiftin, yine ailelerin araya girmeleriyle evliliklerini sürdürdüğü, 4 çocukları olmasına karşılık geçimsizliğin devam etmesi üzerine çiftin boşanmak için mahkemeye başvurduğu, boşanma aşamasında aileleri tarafından ikna edilip, vazgeçtikleri iddia edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!