Kardeşlerinu bu eşarpla boğdu

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerinu bu eşarpla boğdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2008 00:00

"Kedilerime kötü davrandılar" diyerek iki üvey kardeşini önce zehirleyen, sonra da eşarpla boğarak öldüren Fatma Yeşil tutuklandı.

KONYA’nın Meram İlçesi’nde bekar olan 29 yaşındaki Fatma Yeşil, önceki akşam saat 18.00 sıralarında iddiaya göre evde beslediği iki kedisine kötü davrandıklarını iddia ettiği üvey kardeşleri 8 yaşındaki Halil İbrahim Yeşil ve 7 yaşındaki Esra Yeşil’e tarım ilacı içirdi. Öfkesi dinmeyen ve üvey kardeşlerinin ölmediğini gören Fatma Yeşil, acıdan kıvranan 2 küçük üvey kardeşini eşarpla boğarak öldürdü.

Kedileriyle kaçmak istedi

Olaydan sonra kedileri çuvala koyup kaçan Fatma Yeşil, komşuları Mustafa Aktaş’ın yanına giderek, ablasını aramak için cep telefonunu istedi. Cinayeti işlediği ortaya çıkması üzerine Fatma Yeşil’in kaçmasını engelleyen Mustafa Aktaş, onu polislere teslim etti. Çuvalın içindeki kedilerle Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen zanlının başındaki eşarbın olayda kullandığı eşarp olduğu öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Fatma Yeşil, olayı itiraf etti.

Ayrı dünyalarda yaşıyorduk

Fatma Yeşil’in polise verdiği ifadesinde, "Kardeşlerim babamın ikinci evliliğinden. Babam Mahmut Yeşil, Atiye Yeşil’le evlendikten sonra, evde huzursuzluk başlamıştı. Aynı evde yaşamamıza rağmen, onlar iki çocukları ile birlikte ayrı bir dünyada, biz de kız kardeşimle ayrı bir dünyada yaşıyorduk" dediği öğrenildi. Fatma Yeşil, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Konya E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!