Karayip'te iki Türk korsan

Güncelleme Tarihi:

Karayipte iki Türk korsan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2006 09:42

Önümüzdeki cuma günü gösterime girecek olan ''Karayip Korsanları-Ölü Adamın Sandığı'nda, iki Türk korsan da var. Yönetmenliğini Gore Verbinski'nin yaptığı filmin ilk sahnelerinde iki Türk korsan ortaya çıkıyor ve Jack Sparrow'un denize düşen şapkası üzerine dört beş cümlelik bir muhabbete girişiyor. David Zahedian ile Faouzi Brahimi tarafından canlandırılan iki Türk denizci gerçekten de Türkçe konuşuyor. Ama Türk denizcilerin şiveleri bozuk.

Haberin Devamı

Filmin neşeli ayrıntıları arasında kendine yer edinen Türk korsanlar, serinin üçüncü filmi 'Pirates of the Caribbean: At World's End'de de de var. Bu kez Sparrow ikiliyle karanlık zindanlarda karşılaşacak.

BİR GÜNDE 55 MİLYON DOLAR HASILAT YAPTI

Dünya çapındaki hasılatı 653 milyon dolara ulaşan "Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti"nin devamı da sinemalarda. ABD'de gösterime girdiği ilk gün 55 milyon dolar hasılat elde eden bu ikinci filmde macera yine soluk soluğa devam ediyor. Hem konusu hem de Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley'li kadrosu ilgi çekici.

FİLMİN KONUSU:

Karayipte iki Türk korsan
Türk korsanları canlandıran David Zahedian (sağda) ve Faouzi Brahimi.


Ölü Adamın Sandığı"nın konusuna gelince... Kaptan Jack Sparrow’un Flying Dutchman gemisinin efsanevi kaptanı Davey Jones’a kan borcu vardır. Zaman hızla akıp giderken borcunu bir an önce ödemenin yolunu bulmak zorundadır. Aksi takdirde sonsuza kadar lanetlenecek, sonraki hayatı boyunca ona kölelik yapacaktır. Bundan kurtulmasının tek çaresi ise, Ölü Adamın Sandığı adıyla bilinen efsanevi hazineyi bulmaktır.

Haberin Devamı

Öte yandan Sparrow’un problemleri yüzünden Will Turner ile Elizabeth Swann’ın evlilik planları da tehlikeye girmiştir. İşleri planlandığı gibi gitmeyince Jack Sparrow’un şanssızlıklarla dolu yolculuğuna katılmak zorunda kalırlar... 

Karayip Karsanları-Ölü Adamın Sandığı ve haftanın diğer yeni filmleriyle ilgili bilgi için:
http://sinema.hurriyet.com.tr/MovieList.aspx?tid=2
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!