Karateci’nın dayak davası

Güncelleme Tarihi:

Karateci’nın dayak davası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2014 01:28

Karateci Caterina Atiye A. burnunu kırdığı ve parmağını ısırarak kopardığı iddiasıyla Mehmet Cem Y.’ye dava açtı. Bir görgü tanığı ise aksini iddia ederek “Kadın adamı yumrukla yere yıktı” dedi.

Haberin Devamı

ISPANYA doğumlu Caterina Atiye A. (24), geçen yıl Bakırköy meydanında kafa atarak burnunu kırdığı ve işaret parmağını ısırarak parça koparttığı iddiasıyla Mehmet Cem Y.’den (36) şikâyetçi oldu. Atiye A., dilekçesinde 2012’de bir arkadaşı vasıtasıyla tanıdığı Mehmet Cem Y.’nin kendisini telefonla rahatsız ettiğini, sonrasında tehdit ettiğini ve sahte bir Facebook hesabı açarak kendisi hakkında iftira attığını ileri sürdü.

YOLDA KARŞILAŞTIK

Mehmet Cem Y.’yi yolda gördüğünü anlatan kadın, “Neden beni rahatsız ediyorsun” diye sorunca darp edildiğini öne sürdü. Caterina Atiye A. bir süre sonra Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı şikâyeti tekrarladı.

PITBULL’LA GEZİYORDUM

Mehmet Cem Y. ise asıl dayak yiyenin kendisi olduğunu iddia ederek, “Caterina’nın kötü alışkanlıkları vardı. Babası bunlardan haberdar olunca Caterina beni sorumlu tuttu. ‘Seni öldüreceğim’ diye tehdit etti. Köpeklerimi (pitbull) gezdirirken bir anda karşıma çıktı. Diz ve tekme atarak yere yıktı. Sonra da boğazımı sıktı. Beni çevredekiler kurtardı” dedi.

Haberin Devamı

İKİ DAVA AÇILDI

Soruşturma sonunda Mehmet Cem Y. hakkında Bakırköy 11’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde kasten yaralama suçundan 6 yıl hapis istemiyle dava açtı. Caterina Atiye A.’nın ikinci şikâyetiyle ilgili Mehmet Cem Y.’ye bir dava da Bakırköy 20’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde açıldı.

‘Belden aşağısına tekme attı’

BAKIRKÖY 11’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmaya Sema A. tanık olarak katıldı. O gün tesadüfen olay yerinden geçtiğini anlatan Sema A., “Kadın elinde iki köpek gezdiren kişiye arkadan vurdu. Belden aşağısına da tekme attı. Adam yere düşüp iki büklüm oldu. Bir taraftan da köpekleri tutmaya çalışıyordu. Daha sonra kadının burnunu tuttuğunu gördüm ama yerdeki adam vurdu mu bilmiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!