Karateci değilim

Güncelleme Tarihi:

Karateci değilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 02:04

Ünlü cildiyeci Prof. Dr. Kotoğyan, oturduğu apartmanın yöneticisini darp ettiği gerekçesiyle mahkemelik oldu. Kotoğyan, “Tek kolum yok, karateci değilim” savunması yaptı.

Haberin Devamı

SARIYER’de oturdukları apartmanın kalorifer dairesi yüzünden mimar oğlu Garen Kotoğyan ile birlikte mahkemelik olan ünlü cildiyeci Prof. Dr. Agop Kotoğyan, bu kez de apartman yöneticisi estetik cerrah Ömer Alp’ı darp ettiği gerekçesiyle hâkim karşısına çıktı.

‘KİLİTLİ KAPIYI AÇTIK’

İstanbul 10’uncu Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada Agop Kotoğyan, apartman sakinlerinin eşyalarının da bulunduğu kalorifer dairesinin kapısının Ömer Alp tarafından kilitlendiğini, kendisine ait eşyaları almak için daireye indiklerinde Ömer Alp’e ulaşamadıkları için kapının kilidini bir usta çağırarak söktürdüklerini, tartışmanın da bu nedenle çıktığını belirtti.

‘ZATEN TEK KOLUM YOK’

Daha sonra Ömer Alp’in kendisine hakaret ettiğini öne süren Kotoğyan, “Kendisini darp etmem mümkün değil. 75 yaşındayım. Tek kolum yok. Karateci de değilim. Benden genç bir kişiyi nasıl darp edebilirim” dedi. Duruşma ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!