Kararlıyız

Güncelleme Tarihi:

Kararlıyız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2007 00:00

Hakkári’deki hain pusuda 12 askerimizin şehit olmasından sonra başlayan ’teröre lanet’ gösterileri sürüyor. Yüzbinler, Türkiye’nin her yanında ve Avrupa’da sokaklara çıkıp terörü lanetliyor, tüm dünyaya kararlılık gösterisinde bulunuyor.

YURT GENELİNDEKİ TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞLERİNDEN ÇARPICI FOTOĞRAFLAR 

ANADOLU
ayakta, Anadolu tek yürek... Hakkári acısının üzerinden günler geçiyor, meydanlar her gün "teröre lanet mitingleri"yle daha bir kabarıyor. "Mehmetçiğe Saygı", "Şehitlerimizi Anma", "Şehit Ailelerine Destek Konvoyu" adı altında düzenlenen miting ve yürüyüşlere, Türkiye’nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine büyük katılımlar sürüyor. Tek vücut olan vatandaşlar, yüreklerinde şehitlerin acısı, terörü lanetliyor. PKK terörü, destekçisi ve bölgedeki yatakçılarına, Türkiye’nin kararlılığı gösteriliyor. Onbinler, yüzbinler yürüdü dün yine... Omuz omuza "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" haykırışları yükseliyor Anadolu kentlerinden... Duygular doruk noktasında, ama "sağduyu" tüm vatandaşların ortak noktası... Ay yıldızlı al bayraklar elde, dünyaya mesaj gönderiyor yüzbinler, milyonlar: "Terör bizi bölemez. Türk- Kürt kardeş, PKK kalleş!" Avrupa’da da binlerce gurbetçimiz, ellerinde Türk bayraklarıyla caddelere aktı. Ağızlardan "Terör bizi yıldıramaz. Dimdik ayaktayız" sloganları döküldü; ABD, AB ve Irak yönetimi protesto edildi.

DÜN HANGİ KENT YÜRÜDÜ Çorlu, Amasya, Sivas, Çorum, Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi, Şırnak, Nevşehir’in Ürgüp İlçesi, Mersin, Balıkesir’in Manyas İlçesi, Samsun, Artvin’in Arhavi İlçesi, Siirt, İstanbul, Ankara Gölbaşı İlçesi, Kahramanmaraş, Van, İzmir’in Kemalpaşa ve Foça, Balıkesir’in Gönen ile Bigadiç, Çanakkale’nin Gökçeada, Muğla’nın Fethiye ile Milas ilçeleri, Aydın, Antalya.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!