Karagül 123. bölüm fragmanına Kendal damgasını vuruyor!

Güncelleme Tarihi:

Karagül 123. bölüm fragmanına Kendal damgasını vuruyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 10:32

Fox Tv'nin sevilerek izlenen her bölümünde olaylara damga vuran dizisi Karagül sona yaklaşıyor. Finaline son 3 bölüm kalmasıyla ortalık dahada karışacak. Kendal kollarında can veren oğlu Mehdi'nin acısını çevresindekilerden çıkaracak. Mehdi'nin ölümüne sebep olan herkesi acıya boğacak. Konağı ateşe veren Kendal yaptığı yanlışla yaşayabilecek mi? İşte Karagül 123. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Fox Tv'nin enrikalarla dolu dizisi Karagül'ün finali için son 3 bölüm. Finale doğru Kendal yaptığı bütün kötülüklerin cezasını oğlu Mehdi ile çekmeye başladı. Acısıyla ne yaptığını bilmeyen Kendal evdeki herkesin canına kıymak için konağı ateşe veriyor. Konakta olan Maya ve Ada Kendal'ı durdurmak için ellerinden geleni yapacaklar. Kendal'ın başına daha neler gelecek? Kendal'ı kim durduracak? Yeğeni Baran mı yoksa Narin'in ölümüyle yıkılan Oğuz mu? Karagül 123. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları sizlerle.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendal kendi öfkesinin cehenneminde yanacağının farkında olmadan Kasım, Özlem, Ayşe ve Mehdi’nin içinde olduğu aracı Fırat’ın sularına atar. Ayşe ve Mehdi kazadan kurtulurlar ancak ölüm kalım savaşı ikisi içinde devam etmektedir. Narin’in ölümüyle birlikte Baran ve Ebru arasındaki dengeler yerinden oynar... Bir anda kendisini oğlunun çok uzağında bulan Ebru oğluna yardım edememenin acısıyla kıvranırken, Ada ve Maya abilerine destek olmak kolları sıvarlar. Ancak bu kez Baran’ın acısıyla birlikte kalınlaşan duvarına çarparlar.

Karagül 123. bölüm fragmanına Kendal damgasını vuruyor


Ebru, hiç beklenmedik bir şekilde Kendal’ın, Narin’in ve Fırat’ın ölümüyle olan bağlantısını öğrenir ve bunu Oğuz’a söyler. Kendi yolunun sonuna geldiğini düşünen Oğuz, bu kez son bir hamleyle ayağa kalkar ve intikam yemini eder. Artık, Oğuz ve Kendal kıyasıya bir mücadelenin içine gireceklerdir. Diğer yandan Emine, Kadriye ile yaşadığı yüzleşme sonrasında, Kendal’ın ipini çekmeye kararlı bir şekilde Halfeti’ye geri döner. Artık her taraftan sıkışan Kendal için geri sayım başlamıştır.

KARAGÜL 123. BÖLÜM FRAGMANI!



KARAGÜL DİZİSİNİ KONUSU

Baran’ın oğlu olduğunu gerçeğini öğrenen Ebru, oğlunu geri alabilmek için kıyasıya bir savaşa girer. Artık Ebru’nun tek bir hedefi vardır, dört çocuğunu da alıp Halfeti’den gidebilmek. Ancak başta Kendal ve Narin olmak üzere karşısına çıkan engeller yüzünden bu, zannettiği kadar kolay olmayacaktır. Ebru, öldü zannettiği oğlu Baran’a kavuşabilmek için yanıp tutuşurken, bir yandan da savrulan diğer çocuklarını yeniden bir araya getirebilmek için mücadele eder.Kadriye Ana, hayatının en büyük günahı olan bu sırla başlayan ve geçmiş günahları ile yüzleşmesi sırasında, konakta ki herkes bir yana savrulur. Kenan, kurduğu intikam planını adım adım ilerletirken, Kendal hiç beklemediği alanlardan sıkışmaya başlar ve konak kadınlarının da savaş silahı olacağı bu mücadelede en büyük zaafı ile vurulur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!