Karagül dizisinin merakla beklenen 122.bölüm fragmanında Kendal şaşkınlığı!

Güncelleme Tarihi:

Karagül dizisinin merakla beklenen 122.bölüm fragmanında Kendal şaşkınlığı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:28

Karagül dizisi finale doğru giderken dizideki heyecanda yükseldi. Karagül'ün yarın akşam yayınlanacak 122.bölümün fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Kendal yaptıklarından dolayı pişman oluyor! Arabanın yuvarlanması Ayşe ve Mehdi’yi ölüme sürüklüyor. İşte Karagül'de yaşanacaklar.

Yapımcılığını Avşar Film’in yaptığı Karagül dizisi 4 gün sonra final yapacak. Cuma akşamı yayınlana dizinin 122.bölümü izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kendal, kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek. Karagül 122.bölüm hakkında ayrıntılar ve bölüm fragmanları haberimizde..

Haberin Devamı

KARAGÜL 121.BÖLÜMDE NELER OLDU?
Narin’in kendisini Fırat’ın sularına bırakmasıyla birlikte Baran için yeni bir dönem başlar. İki büyük sevginin arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez. Ebru günden güne avuçlarının arasından kayıp giden oğlu için çırpınmakta ve annelik sınavının en zor döneminden oğlu ile birlikte sağ salim çıkabilmek için savaşmaktadır. Kendal, Özlem ve Kasım arasındaki ilişkiyi ve Özlem’in hamileliğini öğrenir. Kötülüklerinde sınır tanımayan Kendal bu kez Özlem, Kasım ve doğmamış bebeklerini öldürmeye kararlıdır. Ancak Kendal’ın bilmediği şey arabada Ayşe ve Mehdi’nin olduğudur. Gözleri intikam ve öfke ateşiyle kararan Kendal, artık öfkesinin ateşinden kendi yanmaya başlayacak ve hayatının en zor ve geri dönülemez yoluna girecektir. Kendal farkında olmadan verdiği son kararla birlikte kendi idam ipini çeker.

KARAGÜL 122.BÖLÜM 1.FRAGMANI


KONUSU
Baran’ın oğlu olduğunu gerçeğini öğrenen Ebru, oğlunu geri alabilmek için kıyasıya bir savaşa girer. Artık Ebru’nun tek bir hedefi vardır, dört çocuğunu da alıp Halfeti’den gidebilmek. Ancak başta Kendal ve Narin olmak üzere karşısına çıkan engeller yüzünden bu, zannettiği kadar kolay olmayacaktır. Ebru, öldü zannettiği oğlu Baran’a kavuşabilmek için yanıp tutuşurken, bir yandan da savrulan diğer çocuklarını yeniden bir araya getirebilmek için mücadele eder.

Haberin Devamı

Kadriye Ana, hayatının en büyük günahı olan bu sırla başlayan ve geçmiş günahları ile yüzleşmesi sırasında, konakta ki herkes bir yana savrulur. Kenan, kurduğu intikam planını adım adım ilerletirken, Kendal hiç beklemediği alanlardan sıkışmaya başlar ve konak kadınlarının da savaş silahı olacağı bu mücadelede en büyük zaafı ile vurulur.

Karagül dizisinin merakla beklenen 122.bölüm fragmanında Kendal şaşkınlığı

 

OYUNCULAR
Ebru Şamverdi : Ece Uslu

Kocası Murat’ın iflası ve ölümünden sonra dünyası alt üst olan Ebru, İstanbul’daki şatafatlı hayatını geride bırakıp üç çocuğu ile birlikte Halfeti’ye yerleşmek zorunda kalır. 20 yıldır görmediği Şamverdiler’le birlikte aynı konakta, her şeye rağmen aile olmaya çalışırken, Halfeti ve Şamverdiler konağı, Ebru’ya yeni sırlar ve yeni acılar getirir. Teyzesinin kızı olarak tanıdığı Narin’in kocasının ilk karısı olduğunu öğrenmesiyle başlayan bu sırlar yumağı, Ebru’nun sınırlarını zorlayacak kadar ileri gider. Narin’in, Murat’tan olduğunu zannettiği Baran’ın, 19 yıl önce öldü bildiği oğlu olduğunu öğrenmesiyle birlikte Ebru için artık Halfeti bir ev bir yuva değil, kime inanacağını ve güveneceğini bilmediği bir cehennem olup çıkar.

Baran Şamverdi : Mert Yazıcıoğlu
Baran, Halfeti’de amcası ve babaannesinin himayesinde annesiyle birlikte yaşamanı sürdürürken babasının ölümü herkes gibi onu da derinden etkiler. Yıllardır baba hasretiyle yanıp tutuşan Baran, babasına kavuşamadan onu kaybeder. Diğer yandan bu güne hep merak ettiği ve bir türlü tanımadığı kardeşleri ve babasının ikinci karısı olan Ebru gelip, konağa yerleşirler. Doğu’nun erkek egemen dünyasında amcası Kendal’ı rol model alarak büyüyen Baran, annesi ve amcasının da etkisiyle Ebru’yu kendine düşman beller.

Kendal Şamverdi : Mesut Akusta
Kendal Şamverdi, babasından kalan ağalık mirasını hakkıyla taşımak için bu güne kadar canını dişine takıp çalışmıştır. Ancak babası Mehdi için Murat, daima daha kıymetli ve daha özel olur. İçten içe kardeşine olan düşmanlığı perçinlenir. Erkek torun isteyen Mehdi’ye sağlam bir varis veremeyen Kendal bunun ağırlığı altında ezilirken, kader Kendal’dan yana kozunu oynar. Murat İstanbul’da aşık olduğu kadın olan Ebru ile evlenebilmek için ilk doğan oğlunu tabiri caizse Mehdi’ye ve Şamverdiler’e kurban olarak sunar ve oğlu karşılığında özgürlüğünü satın alır. Bu noktadan sonra Baran’ı da evladı gibi sahiplenen Kendal için her şey düze çıkar. 

Kadriye Şamverdi : Şerif Sezer
Kadriye Ana, doğunun gizemli topraklarında, kah acılarını kah tecrübelerini hayat süzgecinden geçirerek yaşama bilgece yaklaşan bir toprak kadınıdır. Kocası Mehdi’ye olan yürekten bağlılığı onu, onay vermemesi gereken bir sırra ortak eder. Baran’ın anasından çalınmasına... Bu sır Kadriye için ilk zamanlarda o kadar rahatsız edici olmasa da yıllar içinde bir acıya dönüşüp Kadriye’yi yiyip bitirmeye başlar. Murat’ın ölümüyle birlikte konağa gelen Ebru, sırrı bilen Kadriye Ana’yı iyice arada bırakır. Bir yanda kızı gibi büyüttüğü Narin, diğer yanda Ebru... Ebru’nun Kadriye’ye bir ana gibi yakınlaşması Kadriye’yi iyice kahreder. Ancak bu süreç içinde Kadriye Ana’da kendi sırrı ile yüzleşmek zorunda kalır. Sırlarıyla ölen kocası Mehdi, kız kardeşi Fikriye’yi de hamile bırakmış ve konaktan göndermiştir.

BAKMADAN GEÇME!