Karagül 102. yeni bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 102. yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 13:39

Fox ekranlarının sevilen dizisi Karagül'ün 102. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde heyecan yine dorukta olacak. İşte geçen bölümün detayları ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Dizi severlerin 4 sezondur merakla takip ettiği Karagül cuma akşamı yeni bölümüyle izleyecilerinin karşısına çıkacak. Dizi, geçen bölüm olduğu gibi bu bölümde de dizi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Peki Karagül'ün geçen bölümünde neler oldu?

KARAGÜL 101. BÖLÜM ÖZETİ

Baran öfkesini fabrikadan çıkardı...
Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal’a ve fabrikaya yönelten Baran, çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen annelerinin ve kız kardeşi Maya’nın hayatını da tehlikeye atmıştır. Fabrikayı saran alevlerden ya hep birlikte kurtulacaklar ya da o alevlere beraber teslim olacaklardır.

Konakta sular durulmuyor
Şamverdi ailesinin her bir üyesi bu yangından kaderine düşen yıkımı yaşamak zorunda kalırken, bir zamanlar avlusunda türküler söylenen konak, meskeni olduğu nice sır ve günahın bedelini ödercesine, doğan yeni günde bambaşka bir acının çığlığıyla sarsılacaktır.

Haberin Devamı

KARAGÜL 102. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!