Karacanların kanalına Hurley danışman olacak

Güncelleme Tarihi:

Karacanların kanalına Hurley danışman olacak
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 09, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Ali-Ömer Karacan kardeşler, İngiltere'de moda ve müzik kanalı açıyor. "Fashion One" adıyla açılacak olan kanalın danışmanlığını ise, Ömer Karacan'ın düğününe katıldığı Elizabeth Hurley yapacak.

Haberin Devamı

Liz Hurley fotoğrafları için tıklayınız...

Cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinden Ali-Ömer Karacan kardeşler İngiltere'de moda ve müzik kanalı açıyor. "Fashion One" adıyla ayın hayatına başlayacak olan kanalın danışmanlığını ise geçtiğimiz günlerde Hint asıllı işadamı Arun Nayar'la evlenen dünyaca ünlü manken Elizabeth Hurley yapacak. Bu projeyi hayata geçirebilmek için beş aydır Londra'da bulunan Ömer Karacan, kanalın Türkiye ve Avrupa yayınlarının da olacağını belirtti. Dünya jet-set'ine mensup birçok arkadaşı olan Ömer Karacan, Elizabeth Hurley-Arun Nayar'ın Londra'daki düğünlerinden sonra, çiftin Hindistan'da dört gün dört gece sürecek olan düğünlerine de katıldı... Ömer Karacan, düğün telaşını atlattıktan sonra TV kanalında birlikte çalışacağı Elizabeth Hurley'i, İstanbul'a getirmeyi planladığını belirtti.

Haberin Devamı

Â

Karacanların kanalına Hurley danışman olacak
Â
Karacanların kanalına Hurley danışman olacak

Elizabeth Hurley, geçtiğimiz hafta İngiltere'deki Sudeley Şatosu'nda gerçekleştirilen törenle Hint işadamı Arun Nayar'la evlenmişti.

Liz Hurley'yi uzun yıllardan beri tanıyan Karacan, 4 gün 4 gece devam edecek olan 'düğünler' için diğer konuklarla Hindistan'a gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!