Kara pazar

Güncelleme Tarihi:

Kara pazar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 00:00

Sıcakların yükselmesiyle birlikte, serinlemek isteyen vatandaşlar çareyi yüzmekte bulurken, boğulma haberleri de peşpeşe geliyor.

Haberin Devamı

2 kardeş piknikte boğuldu
İstanbul Sultangazi’de Güven (14) ve Onur (12) Karagöz kardeşler dün arkadaşlarıyla piknik için Alibeyköy Barajı yanındaki piknik alanına gitti. 5 arkadaş yasak olan baraj gölüne girdi. Gözden kaybolan Karagöz kardeşlerin cesedi, 2 saat sonra çıkarıldı.
Kumbağ’da 3 ölü, 2 kayıp
Tekirdağ’ın Kumbağ beldesinde askerden izinli geldiği belirtilen Ramazan Kocadağ (20), boğulma tehlikesi geçirdi. Ağabeyi Erkan Kocadağ (23), kardeşini kurtardı ancak kendisi boğuldu. 1 saat sonra aynı sahilde Ferdi Karakaya (13) gözden kayboldu. Aynı dakikalarda, Belediye Plajı’nda iki arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi. Biri kurtarılamadı, diğeri ise kayıp. Yine aynı plajda kimliği belirlenemeyen bir kişi de boğularak öldü.
Astsubay bulunamadı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde denize giren Jandarma Astsubay İsmail Ünal (25), sularda kayboldu. Yapılan aramalarda Ünal’a ulaşılamadı.
Kollarına pet şişe bağladı
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde kollarına pet şişe bağlayıp Kızılırmak Nehri’ne giren Bayram Akkaya (23), bir süre suda çırpındıktan sonra gözden kayboldu. Olay yerine gelen polis ekipleri Akkaya’nın cesedini buldu.
Yapay gölette can verdi
Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı Uluköy yakınlarındaki yapay gölete dün 2 arkadaşıyla giren Serhat Filiz’in (16), cesedi 1 saat sonra sudan çıkardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!