Kar maskeli soyguncular güvenlik kamerasına yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kar maskeli soyguncular güvenlik kamerasına yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2011 19:00

ADIYAMAN’da, duvarını delerek girdikleri işyerinin kasasındaki 300 lira ile bir fotoğraf makinesini çalan, kar maskeli 3 kişinin yaptığı hırsızlık güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Dün gece, Küçük Sanayi Sitesi 32’nci Blok’ta demir ve çelik ticareti yapan Halil Daşcan’a ait işyerinin duvarını balyozla delen 3 kişi içeri girdi. Yüzlerini kar maskesi ile kapatmış olan 3 şüpheli, daha sonra ellerinde bulunan matkap ve levye ile çelik kasayı açtı. Kasada bulunan 300 lira ile bir fotoğraf makinesini alan şüpheliler, kayıplara karıştı.

Sabah geldiği işyerinin soyulduğunu fark eden işyeri sahibi Daşcan, izlediği güvenlik kamerası kayıtlarında hırsızlığın yapılışını gördü. Kısa süre önce işyeri soyulduğu için güvenlik kamerası taktırdığını söyleyen Daşcan’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, kamera kayıtlarını incelemeye başladı. Kar maskeli 3 soyguncunun bulunması için polis çalışma başlatırken, işyeri sahibi Halil Daşcan, "Kar maskesi takmış 3 kişi, işyerinin duvarı delerek içeri giriyor, kasayı açıp 300 lira para ve fotoğraf makinesini çalıyor. Umarım yakalanırlar" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!