Kanserden ölen 12 yaşındaki Elif, herkesi ağlattı

Güncelleme Tarihi:

Kanserden ölen 12 yaşındaki Elif, herkesi ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2010 21:38

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki Elif Şen, bir süreden beri mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Tedavisi nedeniyle 3 yıldır okula da gidemeyen Elif'in ölümü, ailesini, yakınlarını ve okul arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Orhangazi Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Şen, yaklaşık 3 yıl önce bisikletten düşüp ayağını yaraladıktan sonra yaranın geç iyileşmesi sonrası doktor kontrolüne alındı. Ayağında sürekli ağrı hisseden Elif Şen’in yapılan kontrolleri ve kapsamlı tetkikleri sonrasında böbrek kanseri olduğu belirlendi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyata alınan Elif Şen, 3 yılın tamamını ise tedavilerle geçirdi. Uzun süredir UÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Elif Şen, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Elif Şen’in hayatını kaybetmesi başta Componenta Dökümcülük A.Ş.’de taşeron işçisi olarak çalışan baba Ekrem Şen ile annesi Sema Şen’i gözyaşlarına boğdu. Elif Şen’in cenazesi, öğle saatlerinde Tıp Fakültesi morgundan alınarak Orhangazi’ye getirildi. Elif Şen’in tabutu Hürriyet Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildiğinde ise feryatlar yükseldi. Elif’in anneannesi ile babaannesi tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

ARKADAŞLARI KOŞARAK GELDİ

Haberin Devamı

Elif Şen’in cenazesinin evine getirildiğini duyan okul arkadaşları ise hemen evin yakınındaki Kurtuluş İlköğretim Okulu'ndan eve kadar koştu. Öğrencilerin gözyaşları yürek dağladı. Okul arkadaşları Elif’in annesini ve babasını teselli ederken anne Sema Şen’in “Kızım öldü sizler artık hepiniz benim çocuklarımsınız” diyerek gözyaşı dökmesi ise yürek burktu. Elif Şen’in cenazesi daha sonra evinden alınarak Gazi Orhanbey Camiine getirildi. Elif Şen ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından evlerinin yakınındaki İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!