Kanıtlamazlarsa müfteri olurlar

Güncelleme Tarihi:

Kanıtlamazlarsa müfteri olurlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2008 00:28

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, ’gayri resmi ve yasa dışı’ dinlenme iddialarının CHP Lideri Baykal tarafından gündeme getirildiğini belirterek, basın toplantısında şunları söyledi:

Dinleme ihtiyacında değiliz Toplumda paranoya derecesine varacak şekilde her kesim bir şekilde dinlendiği kanısına kapılıyor. AKP olarak hukuka inanmış bir siyasi parti olarak hiç kimseyi dinleme, izleme gibi gayri resmi bir işlemin içinde olma ihtiyacını bugüne kadar hissetmedik, bundan sonra da hissetmiyoruz. Bugünkü teknik şartlar içinde yasal olmayan dinlemeler her an yapılabilir, maalesef yapılmaktadır da. Bunu Youtube gibi bir çok elektronik alanlarda da izliyoruz.

Baykal biliyordur ’Anamuhalefet merkezinde Genel Sekreter’in odası güvenlik güçleri tarafından dinlendi. Cuma günkü görüşme pazartesi basında yer aldı’ diyorlar. Yer dinlemenin ortam dinlemesi olarak yapıldığını göstermektedir. Dinleme yapıldıysa kimin yaptığı Baykal tarafından belirlenmiştir. Bu kadar bilgileri olmasına rağmen neden savcılığa suç duyurusunda bulunmadılar.

GAP’ı gölgeliyorlar GAP gibi projelerimizi gölgelemek için bu zamanlama seçilmiştir. Baykal’ın bu açıklamasının peşini bırakmayacağız, yargıya taşıyacağız. İddiaları mahkemede ispatlayamazsa müfteri yaftasını CHP’nin boynuna çıkarılmamak üzere asacağız.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!