Kanalda boğuldular

Güncelleme Tarihi:

Kanalda boğuldular
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Antalya'da bir minibüs ile otomobilin 15 saat arayla DSİ kanalına uçması sonucu 5 kişi öldü, 4 kişi sulara kapılıp kayboldu. İlk kaza, önceki gün saat 17.30'da Varsak Köprüsü yakınlarında meydana geldi. 07 ZF 948 plakalı otomobilleriyle kanala uçan Fatma Demirtaş ile araç şoförü damadı Bahtiyar Derinöz öldü. Bahtiyar'ın eşi Esma Derinöz ise kayboldu. Kazada Derinöz çiftinin 3.5 yaşındaki kızları Kamile ile Fatma Demirtaş'ın oğlu 16 yaşındaki Beytullah ve 19 yaşındaki gelini Hacer Demirtaş yaralı kurtuldu.

Kahraman genç

İkinci kaza ise dün sabah 08.45'de Kepez Hidroelektrik Santrali'nin su kapakları yakınında meydana geldi. 34 UM 371 plakalı minibüs, içindeki 10 kişi ile aşırı hız sonucu DSİ kanalına uçtu. Yolculardan 20 yaşındaki Faruk Çetin, suya dalarak 24 yaşındaki Muhammet Ali Güneş'i çıkarmayı başardı. Daha sonra iki genç birlikte minibüs sürücüsü 28 yaşındaki Gürdal Kaçar ile 18 yaşındaki Levent Kartı'yı kurtardılar. 45 yaşındaki Sevim Gülay'ın ise cesedi çıkarıldı.

Kayıplar aranıyor

Dalgıçların 2 saat süren araması sonunda, minibüs uçtuğu yerden 50 metre ilerde çıkartıldı. Serkan Karataş, Taylan Tanışan, İrfan Gülay'ın cesetleri 650 metre ilerde bulundu. Ahmet Arık, Hasan Hüseyin Uysal ile ismi Gülay olan bir kişinin izine ise rastlanmadı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!