Kamyon şoförü geçirdiği 5. kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Kamyon şoförü geçirdiği 5. kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 14:32

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde kereste yüklü kamyonunu akaryakıt istasyonuna park edip, kendisini bekleyen çalıştığı firmanın İşletme Müdürü'nden yol parası almak için caddenin karşı tarafına geçmek isteyen 47 yaşındaki Yaşar Kibar, TIRın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kibar’ın daha önce geçirdiği 4 kazada ölümden döndüğü belirtildi.

Evli ve 3 çocuk babası kamyon şoförü Yaşar Kibar, dün akşam İnegöl'den yüklediği keresteleri İstanbul'a götürmek için yola çıktı. Kibar, İnegöl'e bağlı Babasultan Köyü Kavşağı'nda kamyonunu akaryakıt istasyonuna park ederek, kendisini bekleyen çalıştığı firmanın İşletme Müdürü Kadir Şen'den yol parası almak için yolun karşı tarafına geçmek istedi. Karşıya geçerken doğalgaz tüpü yüklü 50 yaşındaki Deyyap Binici yönetimindeki 34 DB 3240 plakalı TIR'ın çarpması sonucu ağır yaralanan Yaşar Kibar, Kadir Şen tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kibar burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonu ile daha önce 4 büyük kazadan ölümden dönen Yaşar Kibar'ın eşi, çocukları ve yakınlarını yasa boğuldu. Gözaltına alınan TIR sürücüsü Deyyap Binici, “Bir anda önüme atladı. Fren yapsam da, kendisine çarptım. Çok üzgünüm” dedi. Kazayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!