Kalk anne canım acıyor

Güncelleme Tarihi:

Kalk anne canım acıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2010 00:00

Cezaevinden yeni çıkan koca, boşanmak isteyen eşini ve kayınbiraderini bıçaklayarak öldürdü. Kolundan yaralanan 2 yaşındaki Selda ise annesinin cesedi başında “Kalk anne, canım acıyor” diye ağlarken bulundu.

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR’de önceki gün Mehmet Baştürk (30), kendisinden boşanmak isteyen eşi Mediha Baştürk (19) ile kayınbiraderi İsmail Solmaz’ı (29) bıçaklayarak öldürdü, kızı Selda Nur Baştürk’ü (2) sağ kolundan yaraladı. Kendisi de 6 bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Baştürk, yaralı kızıyla birlikte hastaneye kaldırıldı. Taburcu edilen küçük kızın, olay sırasında annesinin kucağında komşusunun evine sığındığı, cinayetin burada işlendiği anlaşıldı. Olay yerine gelen polisler kızı, annesinin cesedi başında, “Kalk anne, canım acıyor” diye ağlarken buldu.  Kızı ve oğlu öldürülen Mehmet Baştürk, damadının bir süre önce ağabeyini yaraladığı için girdiği cezaevinden çıktığını belirterek şunları söyledi: “Kızım boşanma davası açmıştı. Damadım işsizdi. Çocuğunu görmek için eve gelmiş. Daha sonra oğlumu ve kızımı öldürmüş. Mehmet, kaçırıp evlendiği kızımı sürekli dövüyordu. Son olarak geçen haziranda dövmüştü. Kızım da kadın sığınma evine gitti. Bunun üzerine Mehmet intihara kalkıştı. Kızımı sevdiğini söylüyordu. Seven insan bunu yapar mı?” Mediha Baştürk ile ağabeyi İsmail Solmaz’ın cenazeleri, Asri Mezarlık’ta defnedildi.

İki kanlı bıçak var

Haberin Devamı

Bazı görgü tanıkları Mehmet Baştürk’ün olaydan sonra bıçağı önce karnına, ardından boynuna ve son olarak da 4 kez kalbine yakın yere sapladığını söylediler. Ancak olay yerinde 2 kanlı bıçak bulundu. Baştürk’ün ya boğuşma sırasında ya da öldürdüğü kayınbiraderi ve eşi tarafından bıçaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!