Kahveciyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Kahveciyi bıçaklayan şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2009 13:21

ESKİŞEHİR’de ‘çay isteme’ yüzünden çıkan tartışmada kahve çalışanını bıçakla yaralayan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralı ise durumunun ağırlaşması üzerine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Kentin Mamure Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, 49 yaşındaki Gürsel Aldanmaz ile kahvede ocakçılık yapan 50 yaşındaki Müzekka Şencan arasında ‘çay verme’ yüzünden tartışma çıkmıştı. Sanayi Çarşısı’ndaki bir oto tamirhanesinde işçi olarak çalışan Gürsel Aldanmaz tartışmanın ardından evine giderek içki içmiş ve daha sonra sokakta karşılaştığı Müzekka Şencan’ı karın ve göğsünün 4 yerinden bıçakla yaralamıştı. Ağır yaralanan Müzekka Şencan, Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış, olaydan sonra kaçan Gürsel Aldanmaz ise polis tarafından yakalanmıştı.
Evli ve 2 çocuk babası Gürsel Aldanmaz, ifadesinde Müzekka Şencan’ın kendisine küfür ettiğini öne sürdü. Aldanmaz, “Müzekka’dan çay istemiştim. Ancak o bana küfür etti. Bunu gururuma yediremedim. Kahveden çıkıp evime gittim ve içki içtim. Daha sonra Müzekka ile sokakta karşılaştım. Konuşmak istediğimde bana saldırdı. Ben de yanımda taşıdığım bıçağı rastgele salladım” dedi. Gürsel Aldanmaz çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan evli ve 3 çocuk babası Müzekka Şencan ise bu sabah durumunun ağırlaşması üzerine 112 Acil Servis ambulansıyla ESOGÜ Hastanesi’ne sevk edildi. Şencan’ın, Genel Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!