Kadriye'de iki tekne yandı

Güncelleme Tarihi:

Kadriyede iki tekne yandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2009 11:18

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Kadriye beldesinde, bir derede bulunan iki tekne tamamen yandı.

Kadriye beldesi ile Kumköy arasındaki Beşgöz deresinde demirli bulunan ve İsmail Arpacı'ya ait oldukları belirtilen biri 30, diğeri 20 metre uzunluğundaki iki teknede gece bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Antalya Büyükşehir ve Kadriye Belediyesi ile Serik Orman İşletme ve Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) itfaiyeleri müdahale etti. Yaklaşık üç saat süren çalışma sonunda yangın söndürüldü, ancak her iki teknede kullanılamaz hale geldi.

Teknelerin sahibi İsmail Arpacı, tekneleri bir hafta kadar önce Mersin'den Kadriye'ye getirdiğini, tekneleri derede kıyıya bağlayarak balık restoran olarak kullanmayı amaçladığını belirtti. İsmail Arpacı, “Teknelerin restorana dönüştürülmesi amacıyla kaynak çalışması yapıldı. Kaynak ustaları ayrıldıktan bir süre sonra birbirine bağlı iki teknede yangın çıktı” dedi.

Kumköy Muhtarı Adil Kaya da yangın esnasında şiddetli rüzgar estiğine değinerek, itfaiye ekiplerinin yangının derenin hemen kenarındaki ormanlık alana sıçramaması için büyük çaba harcadıklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!