Kadınlar için tek ses

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar için tek ses
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2015 16:54

Haklı Kadın Platformu’nun, halka açık olarak düzenleyeceği “Kadınlar İçin Tek Ses” buluşmasında, kadınların hayatın her alanında eşit haklara sahip olması için 4 partinin kadın milletvekilleri ve adayları ile konuşulacak.

Haberin Devamı

Toplumda kadını hak ettiği seviyeye ulaştıracak gücün, Meclis’te onları temsil eden / edecek kadınların güçlerini birleştirmesinden geçtiğine inanan Haklı Kadın Platformu; tüm kadın milletvekili adaylarının, parti politikalarının yanı sıra kadın haklarını geliştirmek ve yerleştirmek, bu konuda ciddi bir zihniyet değişimi yaratmak için partiler üstü bir dayanışma sergilemelerini hedefliyor.

22 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryum Salonu’nda düzenlenecek buluşmada, tüm partilerin kadın milletvekillerinin ve milletvekili adaylarının, kadın erkek eşitsizliğini ve Türkiye’de kadına karşı her türlü ayrımcılığı hep birlikte kadın dayanışmasıyla yok etmesi için çözüm yolları aranacak.

Kadınlar için tek ses

Haberin Devamı

Organizasyon öncesinde ve sırasında#BenimSesimSensin hashtag’ i ile sosyal medyada paylaşılan sorular ve talepler, İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde meclisteki kadın temsilcilere ve temsilci adaylarına yöneltilecek.

Sabah 09:30’da başlayacak program konuya duyarlı olan kadın ve erkek tüm katılımcılara açık olacak.

BAKMADAN GEÇME!