Kadının intikamı

Güncelleme Tarihi:

Kadının intikamı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2003 02:18

Gaye Günsel, 4 yaşındaki oğluna bira içirmeye kalkışan sevgilisine kızıp penisini kesti.

Bursa'da, bir çocuk annesi Gaye Günsel (43) eşinden ayrıldıktan sonra, ikinci el cep telefonu satan Ercan Y. (34) ile yaşamaya başladı. İddiaya göre, Ercan Y. önceki gece eve sarhoş geldi ve sevgilisinin 4 yaşındaki oğluna bira içirmek istedi. Buna karşı çıkan Gaye Günsel ile Ercan Y. arasında sert tartışma yaşandı. Oğluna zorla bira içirilmek istenmesini bir türlü kabullenemeyen Gaye Günsel, saat 03.00 sıralarında mutfaktan aldığı bıçakla, uyumakta olan Ercan Y.'nin penisini kesti.

Acil servisi çağırdı

Oğlunu alıp evden ayrılan Gaye Günsel, 112 Acil Servis'e haber verip ambülans istedi. Eve giden sağlık ekipleri, kanlar içerisinde buldukları Ercan Y.'ye ilk tedaviyi evde yaptı. Çok kan kaybeden Y.'nin kopmak üzere olan penisi Özel Vatan Hastanesi'nde 6 saat süren bir ameliyata dikildi. Ameliyatın başarılı geçtiğini söyleyen Başhekim Opr. Dr. Ali Acar, ‘‘Penisin yüzde 60'ı kesilmişti. Hastanın durumu iyiye gidiyor’’ dedi.

Olayı uzaktan seyretti

Sevgilisinin hastaneye kaldırılmasını uzaktan izleyen Gaye Günsel, karakola gidip teslim oldu. Günsel, ‘‘Üç yıldır Ercan ile yaşıyordum. Sürekli alkol alıp beni dövüyordu. Gece yine sarhoş geldi. Oğluma bira içirmek istedi. Tartıştık. Bu olay çok zoruma gitti. İntikamımı penisini keserek aldım’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!