Kadına tokat orgazmı sağlar

Güncelleme Tarihi:

Kadına tokat orgazmı sağlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kuran araştırmacısı Taşçı: Dayak yok ama...

‘İnsana Göre Dinsel Hayat’ kitabının yazarı Turan Taşçı, Diyanet Vakfı'nca yayınlanan ‘‘Müslüman'ın El Kitabı’’ndaki dayak olayına itiraz etti. Nisa Suresi'nin 34. Ayeti'nin kadına dayak olayından bahsettiğini söyleyen Taşçı, ‘‘Ama bu kadının hayrına. Sevişme sırasında orgazm olamayan kadına atılacak bir tokat bunu sağlar’’ dedi.

KURAN Araştırmacısı Turan Taşçı, Diyanet Vakfı'nca yayınlanan ‘Müslüman’ın El Kitabı' adlı kitaba itiraz ederek, ‘‘Kuran'da kadına dayak yoktur’’ dedi. Ancak Taşçı ilginç bir iddiada bulunarak, sevişme anında orgazm olamayan kadının yüzüne atılan şamarın orgazmı sağladığını savundu.

‘İnsana Göre Dinsel Hayat’ adlı kitabın yazarı Turan Taşçı, Kuran'ın insanı ilgilendiren her konuya açıklık getirdiğini ve eksik bir nokta bırakmadığını söyledi.

Erkeğe, kadına veya çocuğa dayak atılabileceğinin Kuran ve diğer din kitaplarında yer alamayacağını dile getiren Taşçı, ‘‘Kuran'da iki yerde dayaktan bahseder. Ancak bu iki olayda da dayak, insanın iyiliği içindir’’ diye konuştu.

DOĞUMDA ŞAPLAK

Taşçı, Kuran'da yer alan dayak konularını şöyle açıkladı:

‘‘Bunlardan bir tanesi, bebeğe atılan dayaktır. Doğumda bebeğin poposuna vurulur. Doğduklarında bebeğin poposuna atılan şaplak, nefes almasını sağlar. Yani tamamen bebeğin sağlığı için yapılır. Bilimsel açıklaması olan bu olay, Kuran'da yer alır.’’

Kadının hassas cinsel noktası olan ‘klitoris’in beyinle bağlantısının zayıf olduğu veya hiç bağlantısı olmayan kadınların bulunduğunu öne süren Taşçı, ilginç açıklamalarını şöyle sürdürdü:

‘‘Bu bir hastalıktır. Örneğin klitorisi sünnet edilen kadınların 7 nesline kadar torunlarında bu hastalığa rastlanabilir. Ve bu hasta kadınların sevişme anında seksüel orgazm olması mümkün olmayabilir. Nisa Suresi'nin 34. ayeti, kadına dayak atılabiliceğinden bahseder. Ama bu dayak kadının iyiliği içindir. Orgazm olamayan kadının yüzüne bir şamar atılırsa, kadının bu darbeyle orgazm olabilir. Bu tamamen bilimseldir.’’

BRAVO BEKLİYOR

Bu yöntemin bilimsel olduğu konusunda iddialı konuşan Taşçı, ‘‘Eğer bilimadamları ve psikiyatristler bravo demezlerse, ben hiçbir şey bilmiyorum’’ dedi.

Kitap yazarı büfeci

Yeni Levent'de Durak adlı büfeyi işleten Turan Taşçı yazdığı kitapla adından söz ettiriyor. Kuran araştırmacısı olduğunu söyleyen Taşçı, işlettiği büfenin hemen karşısında bulunan Atatürk büstünün önünde, ayakkabılarının arkasına basarak poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!