Kadın sürücüyü sıkıştırdı, ortalığı birbirine kattı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 08, 2018 11:29

Maltepe'de sürücü bir kadın, kendisini araçla sıkıştırdığı gerekçesiyle bir kişiden şikâyetçi oldu. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak aracıyla kaçan kişiyle polis arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Ara sokaklarda süren kovalamacada trafik magandası park halindeki bir araca çarpınca yaya olarak kaçmaya devam etti, bir süre devam eden kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

MALTEPE Aydınevler Mahallesi'nde bir kadının kullandığı aracı trafikte sıkıştırdığı öne sürülen bir kişi polisi alarma geçirdi. Polis, kadın sürücünün ihbar ettiği aracı durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan adam polis otosuna çarparak kaçmaya başladı ve aralarında kaçma kovalamaca başladı. Polis ekibi telsizden yardım isteyerek diğer ekiplerin aracın kaçış güzergâhını kapatmasını istedi.

 YAYA OLARAK KAÇMAK İSTEDİ

Kovalamaca sırasında ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan adam, Yaylı Sokak'ta da park halindeki bir cipe çarptı. Bu kez de araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Bu sırada bir polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Â

Kadın sürücüyü sıkıştırdı, ortalığı birbirine kattı

Haberin Devamı

POLÄ°SE ZOR ANLAR YAÅžATTI

Ara sokakta yakalanan trafik magandası kelepçelenerek polis otosuna bindirilmek istendi fakat polise zorluk çıkararak kendini yere attı. Yardıma gelen ekiplerle birlikte polis otosuna bindirilebilen adamın kullandığı araçta yapılan incelemede içki şişesi dikkat çekti. trafik magandası polis merkezine götürülürken polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kadın sürücüyü sıkıştırdı, ortalığı birbirine kattı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!