Kadın gözüyle kareler

Güncelleme Tarihi:

Kadın gözüyle kareler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2007 13:27

Anadolu Hayat Emeklilik, 'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler' projesi kapsamında kadınlarımızın ruhunu, emeğini, ışığını yansıttığı fotoğraf ve öykülerini bekliyor.

Haberin Devamı

Anadolu Hayat Emeklilik'in İFSAK danışmanlığında yürüttüğü yarışmaya tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar, baskılı ve dijital olarak görüntülenmiş yaşam fotoğrafları ve bu karelerin küçük öyküleri ile 31 Ağustos 2007 tarihine kadar başvurabilir.

Anadolu Hayat Emeklilik 'Kadın Gözüyle Hayattan Kareler' projesi ile gerek aile yaşamında gerekse iş yaşamında topluma büyük katkısı olan Türk kadınının bakış açısını daha iyi anlamak ve kamuoyuna yansıtmak amacını güdüyor.

Konusunun uzmanı ünlü isimlerin yer alacağı bir jüri tarafından yapılacak değerlendirmenin sonuçları 20 Eylül 2007 tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik'in web sitesi ve gazetelerde yayınlanacak. Yarışmada ilk 3 kişiye para ödülü verilirken, seçilen fotoğraflar da özel bir sergide sanatseverlerle buluşturulacak.

Haberin Devamı

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.anadoluhayat.com.tr adresine başvurabilir veya 0212 317 70 25 numaralı telefonu arayabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!