Kaderin böylesi

Güncelleme Tarihi:

Kaderin böylesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD'den dönüş yapan ailenin üzerine felaket yağdı. 5 ay içinde doktor annesini, anneannesini ve pilot babasını kaybeden küçük Selin, perişan oldu.

ABD'de klinik işleten 40 yaşındaki Dr. Lütfiye Nurbike Talay'la, pilot öğretmeni eşi 44 yaşındaki Haluk Talay, geçen yıl işlerini tasfiye edip ailelerinin yaşadığı İzmir'e dönüş yaptılar. 8 Kasım 1997 sabahı son işlemler için eşini ABD'ye uğurlayan Dr. Talay, dönüşte alkollü sürücü Yaşar Anlar'ın çalıntı kamyonetle otomobiline çarpması sonucu can verdi. Kanser hastası olan, ancak tedavi sonucu bu hastalığı yenen Reşadiye Nükhet Kınacı ise, ‘‘Beni hayata bağlayan tek nedendi’’ dediği kızının ölümünün ardından sadece 40 gün yaşayabildi.

Dede tekerlekli sandalyede

Felaketler zinciri bununla da tamamlanmadı. Tekerlekli sandalyeye mahkûm, baba Prof. Dr. Selman Rıza Kınacı'nın sağlığı her geçen gün kötüye gitti. Büyük umutlarla geldiği Türkiye'de hava ambulans servisi kurmayı planlarken eşinin ölümüyle yıkılan Haluk Talay, eğitimini sürdüren kızı Selin'i İzmir'de bırakıp, ABD'ye döndü. 3 gün önce San Diego'da Alman öğrencisiyle eğitim uçuşuna çıkan Haluk Talay, uçağının yere çakılması sonucu öğrencisiyle birlikte öldü.

Eşinin yanına gömülecek

Acı haber çok geçmeden İzmir'e ulaştı. Büyük bir özlemle babasının döneceği günü bekleyen 10 yaşındaki Selin ise annesinin ardından babasının da öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Küçük kızı teselli etmek mümkün olmadı. Tüm aile yasa bürünürken, yakınları Haluk Talay'ın cenazesinin İzmir'e getirileceği ve eşinin yanında toprağa verileceğini söylediler. Talihsiz Selin'e ise bundan sonra amcalarının bakacağı öğrenildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!