Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüyle sevenlerini ekrana kilitleyecek

Güncelleme Tarihi:

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümüyle sevenlerini ekrana kilitleyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2015 11:19

Başladığı günden beri büyük ilgi gören sevilen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün, 36. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. İşte detaylar..

Haberin Devamı

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Kaderimin Yazıldığı Gün’ün yeni bölümünde neler olacak? İşte bu sorunun cevabı akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak.

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. Bölüm Fragmanı: http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar/sayfa/1/kaderimin-yazildigi-gun-36-bolum-fragmani

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. Bölüm 2. Fragmanı: http://www.startv.com.tr/dizi/kaderimin-yazildigi-gun/fragmanlar/sayfa/1/kaderimin-yazildigi-gun-36-bolum-2-fragmani

35. Bölümde neler olmuştu?

Elif’i karşılarında gören Yörükanlar şaşırmış haldedir. Kahraman ise çok mutludur, ne var ki geri dönen bambaşka bir Elif’tir. O artık Maksut’un karısı Zeynep’tir.

Haberin Devamı

Elif, Defne’nin hayatını bir kez daha kabusa çevirmiştir. Kahraman’ın her şeyi öğrenmesi an meselesidir. Defne, bir an evvel Şükran’ın ele geçirdiği CD’den ve İbrahim’den kurtulmalıdır. Hemen harekete geçer. Fakat Ziya’nın kendisini takibe aldığını fark etmez.

Kahraman, Elif’in içinde bulunduğu durumu çözmeye kararlıdır. Ama Elif onu kalbine gömdüğünü söyler. Tek amacı oğlu Toprak’ı O’ndan almaktır. Kahraman yine de pes etmeyecektir.

Ziya, Defne’yi takip ederken CD’ye ulaşır. Defne’nin geçmişte Maksut’la iş birliği yaptığını öğrenir, şoke olur. Kahraman’a her şeyi anlatmaya kararlıdır. Bu kez de Defne onun peşine düşer. İkisinin arasında yaşananlar uzun süre sır olarak kalacaktır. Ve Ziya, Defne’ye hiç ummadığı bir tuzak hazırlamıştır.

Kahraman, Elif’in oğluna duyduğu hasrete bir son vermek ister. Toprak’ı Meryem’le Elif’i ziyarete gönderir. Elif, oğlunu görünce sevinçten deliye döner. Bu anı kaçırmak istemeyen Kahraman onları uzaktan izlemeye karar verir. Ama göreceği manzara hiç de beklediği gibi olmayacak, bütün dünyasını alt üst etmeye yetecektir.

BAKMADAN GEÇME!