Kaçtığına pişman oldu

Güncelleme Tarihi:

Kaçtığına pişman oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2013 00:00

Nişanlısının cinsel istismarı ve aile baskısından kaçtığı Adana’da fuhuş tuzağına düşürülen 14 yaşındaki küçük kızla ilgili davada 5 kişi 8-17 yıl arası hapis cezası aldı.

Haberin Devamı

GAZİANTEP’te nişanlısı tarafından cinsel istismara uğrayınca, ailesinin baskısı nedeniyle kaçtığı Adana’da fuhuş batağına düşen 14 yaşındaki Z.G.’yi cinsel istismar ve fuhuşa teşvik ettikleri suçlamasıyla yargılanan, aralarında kadınların da bulunduğu tutuksuz 8 sanık Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim önüne çıktı. Z.G. ile birkaç kez telefonda konuştuğunu belirten Z.P. kendini şöyle savundu:

KENDİ İSTEMİŞ

“Aradan 6 ay geçtikten sonra da beni arayarak Adana otogarında olduğunu söyledi. Ben de işim olduğu için arkadaşımı göndererek aldırdım. Akşam olunca da arkadaşımın evine götürdüm. Orada kendi isteğiyle birlikte olduk. Ben kimseyi satmadım” dedi. Mahkeme heyeti kadın sanıklardan G.K.’yi 9 yıl, H.Y.’yi 7 yıl hapis cezasına çarptırdı. Erkek sanıklardan Z.P.’ye 17 yıl, Y.E. ile R.Y.’ye 8’er yıl hapis cezası verdi. Diğer sanıklar ise delil yetersizliğinden beraat etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!