Kaçıran tutuklandı Melike ise kayıp

Güncelleme Tarihi:

Kaçıran tutuklandı Melike ise kayıp
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 00:00

Ankara, Sincan, Ahi Evran Mahallesi’nde oturan Fatma Kırcı (40), 2’nci eşinden 9 yıl önce boşandı. İlk evliliğinden 2 çocuğu vardı.

2’nci evliliğinde de Melike dünyaya geldi. 14 yaşına gelen Melike Toyguncu, 18 Ocak’ta, YGS’ye girecek ablası Şerife Bekçi’ye (26) Sincan Lisesi’nden form almak üzere evden çıktı. Melike’yi bir daha gören olmadı. Sincan Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Cinayet Masası ekiplerinin kızını kaçıranları yakaladığını, ancak akibeti konusunda konuşmadıklarını belirten Fatma Kırcı, şunları anlattı:
Son tarih, 13 Nisan
“Kızım okula gitmiş, kamera kayıtlarından tespit edildi. Bir süre önce gözaltına alınan ve kızımı kaçırdığını, 3 arkadaşının evinde birlikte kaldığını itiraf eden cinayetten hükümlü Muharrem Aytekin (27) ile 2 arkadaşı tutuklandı.
13 Nisan’a kadar birlikte kaldıklarını sonrasını bilmediğini söyledi. Bunlar cinayetten yargılanacak. Kızımın yaşayıp yaşamadığını bilememek beni kahrediyor. Dünyam yıkıldı. Kızımın bulunmasını istiyorum. Benim yavrum ortada yok, kaçırıp akibetini bilmediklerini söyleyenler cezaevine girmiş neye yarayacak?”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!