Kaçamağa koruma

Güncelleme Tarihi:

Kaçamağa koruma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bu fotoğraf, dün saat 07.30'da bir barın önünde çekildi. Cipin üstündeki 5 kişi, Erdal Acar'ın Deniz Akkaya ile kaçamağının görüntülenmesini engellemeye çalışıyorlar.

1000 dolar bahşiş verdi

Manken Deniz Akkaya ile Taksim'deki Spica Bar'da sabaha kadar eğlenen işadamı Erdal Acar, çıkışta gazetecilerin beklediğini bildiği için görülmemiş bir yönteme başvurdu. Acar, barın garson ve korumalarına 1000 dolar (620 milyon lira) bahşiş dağıtarak etten duvar ördürdü. Garson ve korumalar, Acar'ın plakası ACR olan lüks cipini, barın arka kapısına yanaştırdılar.

Ceketleriyle cipi örttüler

Sonra da aldıkları yüklü bahşişin hakkını vermek için, topluca cipin üzerine çıktılar. Amaç, Acar ve Akkaya çıkarken fotoğraflarının çekilmemesiydi. Bunun için ceketlerini de kullandılar. Ancak gazetecilere böyle engel olamayacaklarını anlayınca Acar planını değiştirdi. Önce kendisi tek başına bardan çıkıp cipine bindi. Deniz Akkaya ise başka bir otomobille evine gönderildi.

Cuma gecesi başladı

Aslında Erdal Acar ile Deniz Akkaya'nın sabah 07.30'da biten kaçamak gecesi, Cuma akşamı Levent'teki Le Cigar Restaurant'ta baş başa yemekle başlamıştı. İkili, bu restorandan da ayrı ayrı çıkıp, sonra Taksim'deki Spica Bar'da buluşmuşlardı. Sabaha kadar Spica'da kalan ikili, burada genç işadamının eski sevgililerinden İzel'i dinlemişti.

Cipin üstünde etten duvar ördüler

Daha önce de sayısız kaçamakları olan Erdal Acar, son olarak manken Ayşe Hatun Önal'la anılıyordu. Eski manken Emel Yıldırım'la beraber yaşayan ve bu ilişkiden bir çocuğu olan çapkın işadamı bu kez yine manken Deniz Akkaya ile yakalanmamak için gittiği mekanın korumalarına 1000 Dolar bahşiş vererek önlem almaya çalıştı. Korumalar da çapkın Acar'ı, gazetecilerden böyle korumaya çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!